„Survivor România” 18 ianuarie 2020.Primul scandal între echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor

„Survivor România” 18 ianuarie 2020.Primul scandal între echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor.Duminică a avut premiera reality show-ului Survivor România 2020.Între Cristina Șișcanu și Andi a avut loc un conflict,iar totul a pornit după ce Augustin Viziru s-a accidentat.

„Survivor România” 18 ianuarie 2020.Primul scandal între echipa Faimoșilor și echipa Războinicilor
Duminică, 18 ianuarie a avut loc premiera reality show-ului Survivor România 2020,difuzat pe Kanald.În aceeași zi a avut loc si primul conflict între faimoasa Cristina Șișcanu și războinicul Andi.

Totul a pornit de la Augustin Viziru, care a avut un schimb de replici înainte de a concura împotriva lui Andi.Faimosul i-a spus concurentului Andi că avea să-l învingă dar,acesta a fost învins și a fost și accidentat la gamba stângă.

Potrivit kanald.ro,Augustin Viziru s-a accidentat în timpul unei curse contra rivalilor din echipa Războinicilor,la Survivor România.
Faimosul s-a întins pe jos și a strigat de durere,imediat după ce a încheiat un meci.

Se pare ca acesta s-a accidentat destul de grav la piciorul stâng.Augustin Viziru a primit imediat îngrijiri medicale.

Nu e la primul incident de acest tip.Augustin Viziru a rămas mutilat după Ferma Vedetelor de la PRO TV
În urmă cu trei ani, când participa la ”Ferma Vedetelor”și-a tăiat mâna cu un topor.Atunci și-a secționat patru tendoane,spre marea disperare a colegilor și a telespectatorilor, fiind operat de urgență,.

După aceea a urmat o perioadă lungă de tratamente și recuperare.Nici după atâta timp,nu și-a revenit complet, mai rău, două dintre degete nu le simte.Acest lucru îl afectează psihic și îl deranjează pentru că, de atunci,pe lângă durerile zilnice, nu mai poate juca nici biliard la nivelul pe care și-l dorește, un sport pe care îl practică la nivel de profesioniști

”Mâna e OK, merge bine, funcționează,numai că nu simt două degete.Nu vor să-și revină,mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul.Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare.

Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”,a spus Augustin Viziru, în urmă cu ceva vreme.

„Ți-a picat greu la stomac? Ți-a picat greu la stomac înfrângerea asta?”,i-a spus Andi lui Augustin Viziru.Când a observat că el chiar avea o problemă medicală serioasă,Războinicul s-a așezat pe bancă.„E la pământ omul, nu dau în el”, a spus Andi.

Citeste continuarea