Mirela Vaida,invitatul „de onoare”la botezul fiului Simonei Gherghe

A fost un eveniment important, în viața Simonei Gherghe!Îndrăgita prezentoare și-a botezat ieri fiul,iar petrecerea a fost una plină de tot felul de prezențe celebre.

De la creștinare, nu a lipsit nici Mirela Vaida,colega de breaslă și buna prietenă a simpaticei vedete.
Mirela Vaida s-a gătit așa cum se cuvine pentru un astfel de eveniment,postând fotografii din timpul botezului chiar pe rețelele de socializare.Tot acolo, a transmis și un mesaj, pentru Simona Gherghe și micuțul ei,Vlad Ioan.

„About last night!!Cei mai frumosi, mai mari si mai senini ochi albastri de baietel!!Vlad Ioan, voinicul Simonei Gherghe,s-a crestinat ieri iar noi, am petrecut pana dimineata!!Laa multi ani, Vladiuc!! La multi ani,@simgherghe !!! ”, a scris Mirela Vaida,pe rețelele de socializare.

Cum a și întreținut atmosfera,luând microfonul și bucurându-i pe invitați cu vocea ei,nu putem decât presupune că s-a distrat până dimineață!

Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară la începutul lunii mai a anului 2019,atunci când l-a născut pe Vlad Ioan.Micuțul a venit cu mare bucurie în viața familiei sale,care l-a așteptat cu brațele deschise.

În plus,pentru a se dedica cât mai mult familiei,Simona Gherghe a decis să ia o pauză de la muncă,și să petreacă cât mai mult timp cu copiii săi.