Lavinia Pârva nu a mai suportat!A spus adevărul despre relația ei cu Ștefan Bănică

Lavinia Pârva a rupt tăcerea! Vedeta a spus adevărul despre relația ei cu Ștefan Bănică Jr.Cântăreața a vorbit în exclusivitate despre relația cu soțul ei, Ștefan Bănică Jr.

Lavinia Pârva a rupt tăcerea!Vedeta a spus adevărul despre relația ei cu Ștefan Bănică Jr.

Fanii cuplului Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au rămas uimiți de gestul brunetei.Aceasta a postat în urma cu câteva zile o fotografie, unde apare alături de soțul său,fotografie în dreptul căreia a scris #family.

Deși publicul era obișnuit ca cele două vedete să fie rezervate în ceea ce privește viața persoanlă,frumoasa brunetă a rupt această tradiție.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în mare secret,în anul 2017,iar imaginile de la marele eveniment au lipsit cu desărvârșire.

În luna mai a anului trecut,Lavinia și Ștefan au devenit părinții unui băiețel,iar botezul micuțului fiind făcut în mare secret.

”Lavinia mi-a adus linişte,echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă.Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe,nu este genul nostru.

S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat,i-am avut aproape pe prietenii noştri.Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine,nu să fie un stres permanent”, declara Ştefan Bănică, în urmă cu ceva timp.