Primele imagini cu fața băiețelului Simonei Gherghe.Vlad Ioan este o minunatie de copil

Simona Gherghe le-a făcut cunoștință fanilor,pentru prima dată, cu băiețelul ei.Frumoasa prezentatoare a așteptat ca Vlad Ioan să fie creștinat,pentru ca mai apoi să-l poată arăta tuturor.

Simona Gherghe și-a botezat băiețelul
De foarte multe ori,în mediul online,Simona Gherghe a fost întrebată de urmăritorii ei când va decide să arate și fața băiețelului ei.

Deschisă și apropiată de oamenii care o iubesc,vedeta le-a promis că va face publice imagini cu fața micuțului ei după ce acesta va fi botezat.Iar cum creștinarea lui Vlad Ioan a avut loc sâmbătă, astăzi,Simona Gherghe a hotărât că a venit momentul să le arate tuturor cât de frumos este copilul ei.

‘El este VLAD THE ONE! ❤️👶 Puiul nostru,a doua noastră minune,Vlad Ioan, proaspat crestinat!”,este mesajul postat de Simona Gherghe pe Facebook.

Și, ce-i drept,așteptarea a meritat din plin,pentru că Vlad Ioan este o superbitate de copil.Micuțul are ochii de culoarea mării și este de o frumusețe răpitoare, semn că a moștenit tot ce este mai bun de la părinții săi.

Și, așa cum era de așteptat,prietenii virtuali au transmis o mulțime de mesaje în care își manifestă admirația pentru proaspătul creștin.

Simona Gherghe este o mamă mândră și are toate motivele,mai ales că acum și-a împlinit un alt mare vis,acela de a-și vedea fiul botezat.

Vlad Ioan a fost creștinat sâmbătă,iar părinții au dat o super petrecere în cinste sa,la care au luat parte toți cei dragi.

Loading...