PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU VLĂDUȚA LUPĂU:”PENTRU MINE, EA A FOST PE PRIMUL LOC…CU SFATURILE MELE A REUȘIT SĂ AJUNGĂ UNDE E ASTĂZI!”

Disputa dintre celebra cântăreață de muzică populară Vlăduța Lupău și fostul ei coleg Armin Nicoară pare să capete proporții.După ce s-ar fi răfuit în public,iar CANCAN.RO, a prezentat, în exclusivitate, declarațiile artistei despre saxofonistul ei,a venit rândul lui Armin să lămurească lucrurile.

Apropiați ai celor doi artiști au dezvăluit că între ei ar fi fost mai mult decât o legătură profesională,iar, de aici, la despărțirea „cu scântei” nu ar mai fi fost decât un pas.Vlăduța a negat că ea și Armin ar fi avut o relație secretă și a susținut că l-a ajutat în carieră.

„Nu am fost amanți!Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…)Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus artista pentru CANCAN.RO.

Replica saxofonistului nu a întârziat prea mult.La numai o zi după ce am prezentat primele informații despre subiect, Armin Nicoară a dorit să intervină.

Armin Nicoară, dezamăgit de Vlăduța Lupău:„Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta…”
Talentatul saxofonist a declarat,în exclusivitate pentru CANCAN.RO,că l-a deranjat foarte tare faptul că Vlăduța Lupău a spus că ea este cea care l-a făcut celebru.

Mai mult, fiul lui Petrică Nicoară a mărturisit că a fost lezat de jignirile pe care fosta colegă de formație i le-ar fi adus în spațiul public.Armin Nicoară nu s-a ferit să declare că îi lipsește colaborarea cu Vlăduța Lupău și a dezvăluit că ea a fost cea care și-a dorit să nu mai cânte alături de el,pe scenă și la evenimente.

„Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței.Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău,am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc.Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta.

Într-adevăr, ne-am certat.De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea,Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul.

Chiar dacă ne-am fi certat din motive personale, ea nu trebuia să facă circul ăsta, trebuia să ne continuăm pe partea muzicală evenimentele,nu să facă un circ, să sune la cei care au organizat evenimentele pe care trebuia să le onorăm și să le spună că eu nu mai am ce căuta acolo, ă nu am de ce să cânt cu ea”,a declarat Armin Nicoară, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Armin Nicoară: „Nici nu o cunoșteam pe Vlăduța Lupău”
Cunoscutul artist ne-a mai povestit că,în trecut, Vlăduța Lupău a fost cea care venea la evenimentele lui.Artistul mărturisește că, la vremea respectivă,nici nu știa de existența ei și susține că el a avut o contribuție pozitivă în cariera cântăreței.

Armin a punctat că Vlăduța Lupău ar fi reușit,să se facă atât de cunoscută și cu ajutorul sfaturilor pe care le-a primit din partea lui.

Citeste mai mult