Megxit-ul a fost încheiat.Prințul Harry a părăsit Marea Britanie,și i s-a alăturat lui Meghan

Prințul Harry a părăsit Marea Britanie,luni seară și i s-a alăturat soției sale, Meghan Markle,în Canada.Presa britanică anunță că prințul a aterizat deja la Vancouver,acolo unde s-a stabilit împreună cu familia sa.

În urmă cu câteva ore,Daily Mail a publicat primele fotografii cu ducele de Sussex pe pământ canadian.El a fost surprins coborând din avion, după un zbor de 10 ore,pe ușa din spate doar cu o geantă pe umăr.

A fost escortat de doi agenți de pază până la o mașină neagră.A plecat apoi spre conacul de 14 milioane de dolari, care de două luni le e casă. (vezi aici imaginile)

Nu a durat mult până când informația a devenit virală,publicațiile făcând eforturi semnificative pentru a obține informații adiționale.

Meghan Markle l-a așteptat pe prinț în Canada împreună cu fiul lor Archie,în vârstă de 8 luni.

„Ducele de Sussex ar fi părăsit Regatul Unit luni seară,după unul dintre ultimele sale angajamente oficiale în calitate de membru al familiei regale”,scrie cotidianul britanic Daily Telegraph. Informația a fost preluată și de Daily Mail, The Sun și altele.

„Prinţul Harry pleacă în sfârşit la Vancouver”,titrează şi Daily Mail. Prinţul,al şaselea în ordinea succesiunii la tron, „a luat un zbor la 17.30 de pe aeroportul Heathrow”,a menţionat The Sun,şi „ar urma să se reîntâlnească cu Meghan şi Archie marţi dimineaţa devreme” pe insula Vancouver.

Citeste continuarea