Mădălin de la Puterea dragostei,veste uriașă după ce a ieșit din casă!Cu cine se iubește de un an

Este o femeie cunoscută în România,

După ce a ieșit de la Puterea dragostei,Mădălin și-a găsit sufletul pereche afară,iar iubita sa a devenit nimeni alta decât Ana Maria, fosta concurentă a emisiunii„Mireasă pentru fiul meu”.

Relația lui Mădălin cu Viorela a fost intens comentată,însă Mădălin a reușit să treacă mai departe și să formeze un cuplu de vis cu Ana.

În urmă cu câteva luni,Mădălin a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe iubita sa,iar momentul a fost unul extrem de emoționant pentru toată lumea.

Astăzi, cei doi împlinesc un an de relație,iar Ana a decis să îi transmită un mesaj emoționant logodnicului său,:

„Nu-ti fac romane,pentru ca deja știi tot ce gândesc și ce simt in legătura cu noi si cu iubirea noastră.Îți spun doar ca, sunt cea mai mândra și cea mai norocoasa ca esti AL MEU !Te iubeeeesc,tare tare tare !❤️❤️ – cu Mădălin G. Ion.

Ce caută Mădălin de la o femeie
În 2018, atunci când a ajuns la Puterea dragostei,Mădălin a dezvăluit ce caută la o femeie.

„Sunt foarte pretenţios în legătură cu fetele,deoarece caut o combinaţie perfectă între aspect şi caracter. Din punct de vedere al fizicului, caut o fată slim fit,cât mai înaltă posibil şi să fie blondă.Îmi plac foarte mult fetele blonde”, sunt primele gânduri ale lui Mădălin la interviu.

„Puterea Dragostei, dragostea adevărată.Da, am mai participat la o emisiune de astfel de gen.Nu mi-am găsit iubirea acolo şi am zis să mai încerc încă o dată.De obicei a doua oară e cu noroc. Nu a fost iubire, nu intrasem eu cu scopul de a-mi găsi pe cineva.

Cu o fostă, să o fac geloasă.Scopul meu în emisiune este să cunosc pe cineva.Am reuşit să o fac geloasă. Şi s-a întors la mine.Atunci au intervenit părinţii ei.Nu au fost de acord cu ce am făcut, cu participarea mea la acea emisiune.

Acum sunt bucuroşi, le-am explicat de ce.Au spus să mă întorc cu fata perfectă la ei,să mă iubească,să fie sinceră. Aş lupta pentru iubirea noastră”,a spus Mădălin atunci când a intrat în Casa Puterea Dragostei.