S-a terminat joaca pentru Abi Talent!Costel Corduneanu l-a făcut praf în scandalul cu Alex Velea:”Tu,un gunoi,să vorbești așa despre Alex Velea…Gura mică!”

Interlopul Costel Corduneanu,a intervenit în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea,ținându-i partea cântărețului.Interlopul Costel Corduneanu a intervenit în scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea, ținându-i partea lui Alex.

Între cei doi artiști au avut loc,în ultima perioadă, schimburi dure de replici,fie prin intermediul rețelelor de socializare fie față în față.Abi Talent a realizat recent un video extrem de dur la adresa lui Alex Velea,jignindu-l pe artist fără niciun fel de menajament:

“Bă, Velea, mai calmează-te,mă! Că ai 40 de ani și un metru cincizeci!Calmează-te, nebunule, calmează-te!Gata, că nu te bagă nimeni în seamă! Gata!”.

În replică, Velea a punctat și el pe conturile de socializare.”În trei minute fac lumea să te vadă fix cum ești.O poșircă,ultima brichetă din tomberon, un flaușat,intersecția dintre labă și neșansă. Zice bine bătrânu’.

Nu sunt homofob,am o miniproblemă cu tine:că nu recunoști că trăiești cu noul tău cameraman”,a scris Alex Velea pe pagina lui de Instagram.

Mai mult, Velea a dezvăluit și că a fost sunat de tatăl lui Abi, aflat în detenție.”Băi, Laby! M-a sunat taică-tu de la pușcărie și m-a rugat să te iert pentru hazu’ slab pe care-l ai,fiidcă tu nu ai fost chiar un copil dorit.Ai fost mai mult un „accident”.Plus că el și-a dorit fată. Tu ți-ai făcut ambiția și ai ieșit jumătate fată, jumătate băiat.

Dacă tot stăteam la taină ca bătrânii,mi-a recunoscut că te-ai născut la 8 ani(în primii „7 ani de acasă” cică asimilezi multe info, îți dezvolți caracterul, rușinea și respectul).A… Și a mai zis că te salută”, a scris Alex Velea la InstaStory.

În mijlocul scandalului dintre Abi Talent și Alex Velea a intervenit ieri,neașteptat,și interlopul Costel Corduneanu,care a postat un mesaj de sprijin pentru Velea, criticându-l pe Abi.

”Am văzut stirea cum tu,un gunoi, sa vorbesti asa despre Alex Velea,un cântăreț talentat si apreciat…gura mica!”, a scris Corduneanu.