Cum a reacționat Mihai Bendeac,după ce a văzut un angajat Glovo,livrând mâncare fără ambele mâini

Atunci când crezi că le-ai văzut,pe toate în viață și nimic nu te mai poate impresiona, există povești care te fac să lăcrimezi. Un angajat Glovo, fără mâini, muncește cât este ziua de lungă,pentru a-și câștiga traiul și pentru a avea un viitor mai bun.

Un angajat Glovo fără mâini,a reușit să impresioneze o țară întreagă. După ce acesta a fost fotografiat în timpul serviciului, livrând mâncare și muncind din greu, chiar dacă nu are mâini, povestea lui s-a viralizat rapid,pe mai multe grupuri.

În mod inevitabil, informația a ajuns la urechile lui Mihai Bendeac, despre care știm cu toții că este un om,extrem de sufletist și bun, care nu a răms niciodată indiferent,la astfel de cazuri sensibile.

Pe contul lui de Facebook, vedeta de la Antena 1 a postat fotografiile,cu angajatul Glovo, dar și un mesaj emoționant prin intermediul,căruia le-a spus fanilor săi să distribuie povestea, astfel încât să ajungă la sursă.

Mai mult, Mihai Bendeac a îndemnat,pe toată lumea să-l felicite pe băiat pentru munca pe care o,depune și pentru ambiția pe care o are. „Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici.

Vreau să distribuim asta,până ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și,eventual să ne anunțe când și cum muncește, ca să comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el!” a scris Mihai Bendeac, pe contul său de Facebook.