Ella de la „Puterea dragostei”,apropieri tandre de unul dintre concurenti!Iata cum au fost surprinsi cei doi si cum va reactiona Jador

Ella este in continuare una, dintre cele mai apreciate concurente de la „Puterea dragostei”.

Ella a intrat in casa „Puterea dragostei” in primul sezon, pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme.

Cei doi au incercat sa formeze un cuplu, insa in cele din urma totul s-a dstramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia, i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita.

Cel care a declansat furtuna in platou a fost Jador, care a lansat acuzatii grave la adresa Ellei, dupa ce a primit cateva mesaje suspecte care o incriminau.

Ella de la „Puterea dragostei”, apropieri tandre de unul dintre concurenti
Se pare ca Ella ar fi vorbit, despre Jador cu alte persoane, dand de inteles ca nu isi doreste, de fapt, o relatie cu el, ci doar pentru faptul ca ar fi, avut multe de castigat ca imagine. Acel moment a insemnat despartirea lor definitiva.

Insa lucrurile aveau sa ia o cu, totul alta turnura in sezonul al doilea al emisiunii, cand Ella se pare ca a revenit in casa „Puterea dragostei”, pentru a-l cunoaste mai bine pe nimeni altul decat Iancu, spre uluirea lui Jador, care s-a asteptat sa fie, in continuarea curtat de frumoasa bruneta.

„Când am văzut, că Iancu o ia pe Ella la dans, am fost surprinsă că am fost geloasă și m-am întristat, fiind singura fată care a rămas fără un partener de dans”, a spus Denisa la testimoniale.

Insa nu s-a concretizat, nimic intre ea si Iancu, deoarece tanara era cu gandul inca la Jador. Ella a trecut si prin momente contradictorii in ultima perioada, mai ales dupa ultimele discutii aprinse cu Jador. Iata ce mesaj aparuse pe contul ei de socializare la un moment dat:

„De multe ori ma gandesc, daca am facut o alegere buna venind la aceasta emisiune, ma trezesc cu gandul de a pleca acasa in fiecare zi… dar venind aici si, vazand cum dragostea infloreste cand „vezi acea persoana”, iti aduce zambete, lacrimi, gelozii… te face sa simti, ca si un copil care da explicatii!

Sper sa puteti simti macar 20%, din ce traim noi aici in fiecare zi! Iubind te daruiesti cu tot ce iti apartine si uitiorice suspine! Va iubesc si va multumesc, ca ma acceptati cu bine si cu rele si va multumesc ca sunteti langa mine!”, a scris Ella pe contul ei de socializare.

Desi astepta cu nerabdare revenirea, lui Jador in casa „Puterea dragostei”, Ella nu a fost foarte incantata de atitudinea acestuia. Insa pana la intrarea lui Jador, Ella s-a apropiat de Philip, care a fost mereu galant cu ea, incercand sa o consoleze.