Vlăduța Lupău și-a înșelat soțul?!

Întortocheate sunt căile iubirii, mai ales atunci când viața pare să se transforme într-o adevărată telenovelă!

După ce apropiații celebrilor artiști Vlăduța Lupău și Armin Nicoară, până de curând colegi, au dezvăluit pentru CANCAN.RO, că între ei ar fi existat mai mult decât o relație profesională, iar cântăreața de muzică populară și saxofonistul ne-au oferit declarații exclusive, noi detalii uluitoare au ieșit la iveală.

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor amănute halucinante ale întregii povești. Mai precis, potrivit surselor noastre, Vlăduța Lupău ar fi avut, anul trecut, încă o relație sentimentală, cu nimeni altul decât Radu Maricuța, fostul iubit al Cruduței!

Totul ar fi luat amploare chiar în preajma sărbătorilor, când Radu Maricuța a postat, de altfel, pe contul de Instagram mai multe clipuri video în care i-a dat tag Vlăduței.

Vlăduța, iubire cu Maricuța?
În clipurile respective, se vede cum Radu Maricuța dă dedicații pe bandă rulantă pentru Vlăduța Lupău, însoțite de o ploaie de inimioare. Cel mai „șifonat” din toată situația ar fi ieșit, spun sursele noastre, portarul CFR-ului Adrian Rus, care ar fi aflat, într-un final, că Radu Maricuța ar fi avut o legătură cu femeia care i-a devenit soție, în toamna anului trecut.

Radu Maricuța ar fi avut o relație sentimentală cu Vlăduța Lupău
„Vlăduța Lupău a fost cu Radu Maricuța, el a fost iubitul ei. Tot Sibiul știe! Rus (Adrian Rus, n.r.) i-a găsit mesajele în telefon. Toată lumea știe, inclusiv părinții lui Rus”,

Mai mult chiar, cei doi ar fi fost împreună o lună-două, iar Instastory-urile făcute de Radu Maricuța ar fi fost postate chiar cu o lună sau două înainte de Crăciun. Vlăduța Lupău s-a căsătorit religios cu Adrian Rus în luna noiembrie.

Armin Nicoară, despre Vlăduța Lupău: „Și datorită sfaturilor mele a ajuns unde este acum”
După ce s-ar fi răfuit în public a prezentat declarațiile artistei despre saxofonistul ei, a venit rândul lui Armin să lămurească lucrurile. (NU RATA: ARMIN NICOARĂ, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU VLĂDUȚA LUPĂU)

Vlăduța a negat că ea și Armin ar fi avut o relație secretă și a susținut că l-a ajutat în carieră. „Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?”, a spus artista pentru CANCAN.RO.

„Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta.

Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea. Sufăr că nu mai colaborez cu ea, Vlăduța a dorit să încheiem pe partea muzicală orice legătură și aici s-a rupt totul.