Drama Cristinei Țopescu.Jurnalista ar fi vrut să înfieze o fetiță

Prezentatoarea tv, Andreea Berecleanu, a dezvăluit lucruri importante din viața prieteni sale, Cristina Țopescu.

Drama Cristinei Țopescu. Jurnalista ar fi vrut să înfieze o fetiță
Potrivit Libertatea.ro, Andreea Berecleanu a dezvăluit, amănunte incredibile din viața prietenei sale, Cristina Țopescu. În ciuda diferenței de vărstă de 15 ani, cele două erau prietene de mai bine de 20 de ani.

„Este foarte important ca oamenii să știe, că era un om de o discreție fantastică, de un bun simț copleșitor, modest, dar în același timp extrem de complex. Un om cu care nu te plictiseai, cu care puteai să vorbești trei zile și trei nopți neîntrerupt, sensibil, cu o latură de copil, dar în același timp puternic și independent, a spus prezentatoarea Observator.

Cristina Țopescu și-ar fi dorit să aibă un copil
Andreea Berecleanu a declarat, că jurnalista Cristina Țopescu, și-ar fi dorit să înfieze o fetiță, lucru care, din păcate, nu a fost posibil. Aceasta a susținut că acel episod, din viața regretatei jurnaliste a fost precum un șoc în viața ei.

„Au fost mulți bătrâni de care, a avut grijă ani întregi. Dar și de un copil. O numise Eva Maria și era dintr-un orfelinat. Se ducea la centru tot timpul și își dorea să o înfieze.

Însă, a fost dată altcuiva. A fost unul dintre cele mai mari, șocuri ale vieții ei, a spus Andreea Berecleanu.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, în urma cu două săptămâni în casa sa din Tunari. Deși, opinia publică a susținut că aceasta era o persoană singură, Andreea a ținut să specifice, că prietena sa nu a fost niciodată singură, și a fost o persoană discretă.

Oricare dintre noi, este mai singur decât Cristina’, a mai precizat prezentatoarea TV.