Leo de la Strehaia, a dezvăluit ce s-a întâmplat între Vlăduța Lupău și Armin Nicoară

Leo de la Strehaia a intervenit în scandalul momentului și ,a decis să își spună părerea cu privire la relația dintre Vlăduța Lupău și saxofonistul Armin Nicoară.

Leo de la Strehaia a dezvăluit ce s-a întâmplat între Vlăduța Lupău și Armin Nicoară,
Vlăduța Lupău neagă că între ea și Armin Nicoară ar fi fost ceva ,mai mult decât o relație profesională, însă Leo de la Strehaia intervine și spune că lucrurile nu stau deloc așa.

”În primul rând, Armin Nicoară este fiul celui mai mare saxofonist din țară, Petrică Nicoară, de la el a învățat meserie și a făcut-o foarte bine.

Adică, ceea ce spune Vlăduța, că ea l-a făcut mare pe Armin e aburd, Armin era deja cunoscut, era apreciat pentru muzica, pe care știe să o cânte”, a declarat Prințul Țiganilor pentru wowbiz.ro.

Leu de la Strehaia a decis, să povestească un episod care a avut loc cu ceva timp în urmă, la București, protegoniștii principali fiind cei doi artiști.

”Era nunta celebrei KristYana cu impresarul ei, Petrișor Rustem. Îmi amintesc că Vlăduța Lupău și Armin Nicoară au stat, atunci, în București, trei zile.

Doar ei doi, la hotel. Au făcut filosofie la hotel, doar ei doi, într-o cameră? Adică, mai toți cei care au fost, la petrecerea la care au cântat au observat că sunt împreună, dar nimeni nu zicea nimic, se obișnuiește printre muzicanți să se mai lege o relație…

Iar ei doi, trei zile, deși nunta a durat doar una, la București, singuri, singurei? Și mai se comportau și ca doi porumbei…”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

”Oricum, eu îl susțin pe Armin Nicoară, mai ales că vreau ,să iasă adevărul la iveală”, a mai spus Leo de la Strehaia despre ce se petrece între Armin Nicoară și Vlăduța Lupău.