Fost star din NBA,om al străzii! Imagini incredibile

Un fost star din NBA a ajuns să trăiască pe străzi. Delonte West, fosta vedeta a celor, de la Dallas Mavericks sau Boston Celtics a pierdut 16 milioane de dolari și trăiește pe stradă.

Pe rețelele de socializare a apărut ,un film în care fostul baschetbalist, Delonte West este de nerecunoscut. Acesta apare mai mult dezbrăcat, murdar și se vede clar ,că a fost implicat într-o bătaie.

https://twitter.com/intent/like?tweet_id=1219646500973629441

”Tot ce putem face este ,să ne rugăm pentru el și să sperăm că o să-și revină. Sunt de partea lui West și o să îl ajut cu tot ce pot. Am vorbit cu el în urmă cu câteva luni, încercând să fiu lângă el ca prieten”, a spus Jameer Nelson, fostul său coleg.

Delonte West a fost diagnosticat în 2008 cu tulburare bipolară. Din acel moment baschetbalistul a fost surprins, de mai multe ori în situații teribile. În 2016, în Houston a fost surprins într-o fotografie cerșind pe stradă. După ce poza a părut în mediul online, West a spus că nu ar fi el.

Cine este Delonte West
Fostul baschetbalist ,a jucat 8 ani în NBA. A disputat 432 de meciuri și a avut o medie de 9.6 puncte și 3.6 assist-uri. A jucat la cele mai bune cluburi, precum Boston Celtics, Cleveland Cavaliers, Seattle SuperSonics sau Dallas Mavericks. Apoi s-a transferat în China.

Delonte West are tulburare bipolară
Tulburarea bipolară ,este o tulburare mentală care cauzează perioade de depresie și perioade de dispoziție anormal de crescută. Dispoziția crescută este considerabilă ,și este cunoscută ca manie, sau – dacă este mai puțin intensă și simptomele de psihoză sunt absente – hipomanie. În timpul maniei, individul se comportă sau se simte anormal de energetic, fericit sau iritabil. Indivizii adesea iau decizii ,fără a lua prea mult în seamă consecințele.

https://twitter.com/intent/like?tweet_id=1219550567950888960