Anastasia Lazariuc a vorbit despre divorţul fiicei sale,Ileana,de Ion Ion Ţiriac

Frumoasa artistă din Republica Moldova, a dat câteva detalii despre relaţia dintre fiica şi ginerele său.

Invitată în emsiunea lui Cătălin Măruţă, Anastasia Lazariuc a vorbit ,despre cum a petrecut sărbătorile cu familia, atât în stil românesc, cât şi cele pe rit vechi.

Cum era de aşteptat, artista a petrecut alături de fiica, şi nepoţii săi, la Bucureşti.

„Crăciunul pe stil nou l-am petrecut cu Ileana, dar şi cu ,Andrei – că mai am şi un băiat. Am fost cu toată familia la masa de Crăciun, iar cei mai emoţionaţi au fost, bineînţeles, copiii Ilenei, care au încercat să nu doarmă ,toată noaptea ca să-l vadă pe Moş Crăciun cum vine cu cadouri.

Dar, bineînţeles, că spre zi au adormit. (…) Am petrecut la Ileana, de data asta, în Bucureşti.”

Întrebată care ,sunt relaţiile între fiica sa, Ileana Lazariuc, şi fostul soţ, Ion Ion Ţiriac, Anastasia Lazariuc a dezvăluit la Pro TV că „Ei, oficial, au divorţat, dar au rămas în relaţii bune.

Asta mă bucură foarte mult. Ion este un tată foarte bun şi responsabil, se ocupă de copii, se înţelege foarte bine cu Ileana. Ce-o să fie mai departe ,nu ştiu, totul e o surpriză în viaţă.

Pe mine mă bucură ,că sunt părinţi buni, că se ocupă de copii, că se înţeleg bine între ei… Celelalte Dumnezeu le va rezolva şi ei între ei.

Pe orice părinte ,îl doare (divorţul copiilor, n.r.), am fost îngrijorată, sunt îngrijorată, dar mă bucură că Ion e un băiat foarte educat, responsabil şi respectuos ,vizavi de familia mea. Am fost toţi împreună (de Crăciun).”

Cum sunt copiii, Ilenei Lazariuc cu Ion Ion Ţiriac? „Alexandru face 12 ani, e cu un cap mai înalt decât mine, poartă 43 la pantof. Nicolas îl ajunge din urmă.”

Iată ce a mai spus Anastasia Lazariuc, în emisiunea „La Măruţă”: