Acest bărbat a montat o camera ascunsă pentru a aflat de ce iubita lui se trezește în fiecare noapte,la exact ora 4:27!Când s-a uitat dimineața pe înregistrare,a chemat Poliția

Viața bate filmul – o vorbă ,pe care o auzim de atâtea ori, dar care rareori este 100% veridică! Ei bine, nu și pentru un cuplu din Cleveland, SUA, cei doi trecând printr-o experiență, demnă de seria „Activitate Paranormală”.

Alarmat de faptul ca iubita lui se trezește, în fiecare noapte la aceeași ora, și anume 4:27, bărbatul în cauză a hotărât să dea de cap misterului.

Și astfel, a montat o camera, de filmat înainte de culcare, sperând că va afla motivul comportamentului dubios al partenerei lui de viață.

A doua zi, dimineața, a avut însă parte de șocul vieții lui. Uitându-se pe înregistrare, a văzut că la ora cu pricina, în dormitorul conjugal s-au întâmplat nu una, ci doua lucruri paranormale.

O forta ciudata a deschis, usile de la dressing, iar ulterior a rasturnat o veioza.

Imediat, a chemat poliția însă oamenii legii, nu au putut să îl ajute, spunându-i că nu se ocupă cu așa ceva.

Iata imaginile:

Ce spune Biblia despre fantome/bântuiri?

Răspuns: Există fantome? Răspunsul la această întrebare, depinde la ce anume se înţelege prin termenul „fantome”. Dacă termenul înseamnă „fiinţe spirituale”, răspunsul este cu siguranţă „da”. Dacă termenul înseamnă „spirite ale oamenilor care au murit”, răspunsul este „nu”. Biblia face din belşug, clar faptul că există fiinţe spirituale, atât bune cât şi rele. Dar Biblia neagă ideea că, spiritul persoanelor decedate ar putea rămâne pe pământ şi i-ar „bântui” pe cei vii.

Evrei 9:27 spune, “…oamenilor le este rânduit, să moară o singură dată, iar după aceea vine judecata”.

Aceasta se întâmplă sufletului/spiritului ,unei persoane după moarte – judecata. Rezultatul judecării este raiul pentru cel credincios (2 Corinteni 5:6-8; Filipeni 1:23) şi iadul pentru cel necredincios (Matei 25:46; Luca 16:22-24). Nu există soluţie intermediară. Nu există posibilitatea de a rămâne ,pe pământ într-o formă de spirit ca “fantomă”. Dacă ar exista fantome, ele cu siguranţă nu ar putea fi spirite imateriale ale fiinţelor umane decedate, după cum ne spune Biblia.

Biblia ne învaţă foarte clar că există fiinţe spirituale care pot intra în legătură şi pot apărea în lumea noastră fizică. Biblia numeşte aceste fiinţe, ca fiind îngeri şi demoni. Îngerii sunt fiinţe spirituale care sunt, devotate în a-L sluji pe Dumnezeu. Îngerii sunt drepţi , buni şi sfinţi. Demonii sunt îngeri căzuţi, îngeri care s-au răzvrătit împotriva lui Dumnezeu.

Demonii sunt răi, înşelători şi distrugători. Potrivit cu 2 Corinteni 11:14-15, demonii se prefac în “îngeri de lumină” şi în “slujitori ai neprihănirii”. Apariţia lor ca “fantomă” a persoanei decedate, se pare a fi în puterea, şi abilităţile posedate de demoni.

Cel mai apropiat exemplu, biblic de “bântuire” este găsit în Marcu 5:1-20. O legiune de demoni posedau ,un bărbat şi îl făceau să bântuie un cimitir. Nu erau implicate fantome. Era vorba de o persoană, controlată de demoni care terorizau populaţia din acea zonă. Demonii caută doar să “ucidă, să fure şi să prăpădească” (Ioan 10:10).

Vor face tot ce le stă în, putinţă să înşele oamenii şi să-i depărteze de Dumnezeu. Aceasta este foarte probabil explicaţia activităţilor “fantomatice” din zilele noastre. Fie că este numită fantomă, vampir sau strigoi, dacă există o activitate, spirituală reală şi răuvoitoare, atunci ea este lucrare demonică.

Ce putem spune despre ,situaţii în care “fantoma” acţionează într-un mod “pozitiv”? Sau ce se poate spune despre cei ce cheamă morţii şi află informaţii adevărate şi folositoare? Din nou, este crucial să ne amintim că scopul principal al demonilor este să înşele.

Dacă rezultatul este că oamenii, ajung să se încreadă în clarvăzători, ghicitori, prezicători în loc să se încreadă în Dumnezeu, atunci un demon, va fi mai mult decât “binevoitor” să descopere informaţii adevărate. Chiar şi informaţiile adevărate şi bune, dacă vin din surse în spatele cărora sunt interese meschine, pot fi folosite să îndrume greşit, să corupă şi în final să distrugă.

Interesul în paranormal ,devine tot mai des întâlnit. Sunt indivizi şi companii care pretind că sunt “vânători de fantome” şi care pentru un anumit preţ vor “goni” fantomele din casa ta. Fie că se numeşte clarvăzător, ghicitor în cărţi de tarot, prezicător ce se ocupă, cu horoscopul sau medium, toţi aceştia sunt tot mai mult consideraţi ca făcând parte din normalitatea lumii noastre.

Fiinţele umane sunt conştiente, de existenţa lumii spirituale. Din nefericire, în loc să caute adevărul despre lumea spirituală la Dumnezeu, studiind Cuvântul Său, mulţi oameni sunt duşi în rătăcire de spiritişti. Demonii se bucură cu siguranţă, de înşelăciunea în masă care există azi în lume.