Îți mai aduci aminte de comisarul Corrado Cattani din serialul „Caracatița”?Așa arată astăzi,la 72 de ani,marele actor Michele Placido

„La piovra” a facut furori in anul 1992, atunci cand, a fost lansat in Romania. Printre personajele de neuitat ale serialului, italian s-a aflat si Michele Placido, actorul care a jucat rolul comisarului Corrado Cattani.

Michele Placido este barbatul, care a frant inimile telespectatoarelor din toata lumea. El a aparut in cateva filme TV din anii 1970, dar in anul 1983 a primit rolul care l-a facut celebru, cel al inspectorul de politie, ce investigheaza Mafia in serialul Caracatita, de Damiano Damiani.

Dupa succesul avut in serial, el a mai aparut si in alte filme ,si productii de televiziune, printre care intr-un film semibiografic, despre Giovanni Falcone si L’ultimo padrino.

Actorul, in varsta de 72 de ani, a fost casatorit cu actrita Simonetta Stefanelli, de care a divortat in 1994, iar din anul 2012 a luat-o de nevasta pe actrita, cu care avea o relatie de 10 ani, Federica Vincenti, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ultima oara cand Michele a fost, fotografiat in public a fost in luna februarie 2019, atunci cand actorul a participat, la un show de moda tinut de Gorgio Armani in Milan, Italia.