Ce a făcut un vatman din București după ce s-a trezit cu un Opel, albastru parcat pe linia de tramvai.

Nu de puține ori, șoferi mai mult sau, mai puțin teribiliști – dar certați cu regulile de circulație – au ”plăcerea” de a parca, fără nicio reținere, chiar pe linia de tramvai.

În stfel de situații, vatmanii se confruntă, cu o situație fără ieșire, se poate spune, iar totul rămâne în stand-by, până binevoiește proprietarul mașinii să urce, din nou, la volan.

O astfel de întâmplare s-a petrecut în București, proprietarul unui Opel albastru – număr de Dâmbovița – considerând că problemele, personale sunt presante și că este neapărat necesar, să parcheze pe linia de tramvai.

Vatmanul blocat a coborât ,din mijlocul de transport în comun și a luat decizia de a afla ,cine este șoferul. Iar totul s-a transformat ,într-un mesaj viral care a făcut deliciul internauților.

”Indulgent și politicos vatmanul. A intrat în magazinul de vis-a-vis, în care mă aflam împreună cu alți 100 de oameni și a zis: ”Bună ziua, mă scuzați, sunt și eu cu tramvaiul”. A făcut 3 secunde pauză, timp în care a tras aer în piept, apoi a continuat.

”Care-i prostul cu Opel-ul albastru ,de Dâmbovița de pe linia de tramvai?”, a fost mesajul postat în dreptul fotografiei postate în mediul online.