Un român stabilit în Anglia a devenit celebru în toată lumea.

Un român a închiriat, un apartament în Anglia, numai că desfășurarea ulterioară ,a evenimentelor l-a lăsat pe proprietar în stare de șoc.

Românul respectiv a fost, evacuat pentru neachitarea chiriei – suma ridicându-se la 6.000 de lire -, iar dezastrul pe care l-a lăsat în urma ,sa a fost un adevărat coșmar pentru cel care închiriase locuința.

Potrivit informațiilor, furnizate de dailymail.co.uk, românul s-a dat, pur și simplu, în spectacol, iar mizeria descoperită după ,ce a plecat a produs stupoare. Locuința din Barking Essex era un adevărat focar de infecție, frigiderul și congelatorul fiind pline, de viermi și gândaci de bucătărie.

A fost evacuat după o ”luptă” de șapte luni, numai că autoritățile britanice, au descoperit că românul ,nu deținea bunuri care să acopere suma datorată, iar proprietarul apartamentului a rămas cu buzele umflate.

Englezul a încercat să își recupereze datoria, acuzând agenția imobiliară că nu a făcut, verificările necesare. Românul în cauză era recidivist, din acest punct de vedere, fiind evacuat și din alte apartamente pentru… neplata datoriilor.

„Am rezolvat multe cazuri ,în care chiriașii au lăsat proprietăți într-o stare de îngrijorare, dar acesta este cu siguranță unul dintre, cele mai grave pe care le-am văzut. O mare parte din această situație a fost creată deliberat, cu intenția de a provoca cât mai multe daune.

Este un caz care ar pune ,cu adevărat în lumină problemele cauzate de chiriașii necinstiți. Ne-am obișnuit să auzim în mod regulat ,știri despre proprietarii necinstiți și despre nevoia ,de a proteja chiriașii, dar aceste incidente

nu sunt neobișnuite și ar trebui făcute mai multe pentru ,a ne asigura că drepturile proprietarilor sunt ocrotite în mod egal”, au transmis, potrivit sursei citate, reprezentanții agenției imobiliare.