Ce s-a întâmplat cu actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazareth

„Personajul” Isus este ,considerat de către actori „rolul suprem” pe care îl pot juca, deoarece este modelul absolut, de la care fiecare om, are ceva de învăţat.

Robert Powell este cel, care a rămas în memoria a milioane de oameni ,din întreaga lume drept „Iisus din Nazareth”, iar la 40 de ani de la premiera filmului, acesta rămâne o capodoperă a cinematografiei.

Pentru Robert Powell ,rolul Mântuitorului a fost o experienţă traumatizantă uneori, dar extrem de frumoasă şi solicitantă, iar versiunea lui Zeffirelli asupra filmului a făcut ,ca această interpretare a adevărurilor Scripturii să fie cea mai îndrăgită de lume.

Însă ceva s-a întâmplat cu Powell ,după ce a jucat acest rol. Înainte de accepta provocarea lui Zeffirelli, actorul era un ateu declarat, însă după realizarea peliculei, a ajuns chiar să se considere „trimisul lui Dumnezeu pe Pământ”.

Cei din cercul lui ,de prieteni ar spune că actorul ar fi, urmărit de un fel de blestem. „După ce a jucat rolul Mântuitorului, Robert nu s-a mai simţit niciodată împlinit, niciun alt rol nu l-a mai captivat, niciul alt film nu l-a mai atras.

Întotdeauna amintea de momentele ,memorabile în care el îl interpreta pe Isus din Nazaret”.

Dupa ce cunosti adevarul, nu poti traii cu un om fara Dumnezeu. E timpul pentru noi care stim, care am auzit ce trebuie ,sa facem si sa implinim! Dumnezeu sa ne ajute!

Amin!