Gabriela Cristea e fotomodel, după ce a scăpat de 20 de kilograme

Gabriela Cristea (45 ani) este de nerecunoscut! A topit kilogramele ,și a ajuns să arate chiar mai bine ca înainte de cea de-a doua sarcină.

A reușit să slăbească vizibil ,cu ajutorul unei diete riguroase, iar după ce a postat pe Instagram o fotografie cu noua siluetă, fanii au complimentat-o și au felicitat-o pentru ,voința de care a dat dovadă.

Până în toamna anului trecut, prezentatoarea tv a reușit deja ,să dea jos în jur de 15 kilograme, iar acum se poate lăuda că a scăpat de încă 5.

Odată cu noul look, vedeta tv a revenit și la ținutele sexy, care îi pun în evidență trupul frumos.

Prezentatoarea emisiunii „Like a star”, de la Antena Stars, a dezvăluit rețeta-minune de slăbit: „Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese ,pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1.000 de calorii.

Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar ,da cam acelaşi lucru să mănânc. Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere”.

Gabriela Cristea a slăbit 20 de kilograme şi a reînceput ,să poarte rochii care îi pun în evidenţă silueta de fotomodel

Gabriela și solistul Tavi Clonda, cu care ea s-a căsătorit religios anul trecut, pe 24 august, au două fetițe, pe Iris, care în curând va împlini un anișor, și pe Victoria, care are 2 ani și jumătate.