Pentru cine aruncă Vlăduța Lupău săgeți! Artista, mesaj controversat pe internet: „Proverbul cu vulpea și strugurii…”

vladutalupau

Vlăduța Lupău a simțit gustul celebrității și s-a pozitiționat pe un piedestal, de pe care îi este foarte greu să coboare. Artista este considerată una dintre cele mai sexy și talentate artiste de muzică populară de la noi.

Vlăduța Lupău se bucură de un succes fantastic și chiar se poziționează pe locul doi în trending, fapt ce a făcut-o să prindă foarte multă încredere în ea și chiar să le reamintească tuturor că a muncit pentru ce are în prezent.

Astfel, Vlăduța Lupău a transmis un mesaj pentru toți răutăcioșii, prin care a dat de înțeles că nu ține cont de gura lumii, folosind un proverb din bătrâni. „Proverbul cu vulpea și strugurii…”, a scris artista de muzică populară, făcând referire la proverbul „Vulpea care nu ajunge la struguri zice că nu sunt acri”, o expresie care se folosește atunci când se spune despre cineva care afirmă că nu dorește un lucru pe care de fapt îl dorește, dar nu-l poate obține.

Vlăduța Lupău „rupe” trendurile muzicale, iar videoclipurile sale sunt foarte apreciate în mediul online, însă câștgă bani frumușei de la nunți. Potrivit declaraţiilor făcute pe un grup de Facebook, se pare că Vlăduţa Lupău cere nici mai mult, nici mai puţin de 4.500 de euro pentru trei programe, care sunt echivalentul a trei ore.