Maria Ilioiu a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities și răbufnește! S-a păruit cu Andreea Tonciu: „Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la TV”

Maria Ilioiu a fost eliminată de emisiunea Bravo, ai stil!Celebrities. Fosta ispită a povestit pe Youtube despre culisele emisiunii și ce s-a întâmplat de fapt.

După scandalul continuu cu Andreea Tonciu, jignirile și cuvintele urâte fiind doar o mică parte, Maria Ilioiu a decis să vorbească deschis.

Roșcata a mărturisit că a bătut-o pe Andreea Tonciu. „Da, a fost o bătaie ca în filme între mine și Andreea, mă bucur că am ciufulit-o bine. Am rupt-o pe genunchi, cum nu se aștepta nimeni.

Pentru că și-a permis să îmi bage mâna în păr și să mă tragă. Momentul în care o amețită vine și își bagă mâna în părul tău o iei și o dai cu capul de genunchi. Cum e posibil ca acest cap de bețisor folosit vine să-și bage mâna în părul meu.

M-am dus la filmări, și cum eram la machiaj, această Tonciulină m-a făcut prostituată. Această bătaie a fost filmată, dar nu vor da la tv. Eu le-am zis tuturor «Voi știți ce face Tonciu când primește 100 de euro pentru a face sex, ea dă 50 euro rest». Ea a venit și mi-a băgat mâna în păr’, a declarat ea.

„Eu m-am înscris la această emisiune pentru a vă arăta felul meu de a fi. Eu am venit cu niște dorințe.

Această emisiune a fost montată dinainte. Exact după ce am semnat contractul au fost sunați de o altă emisiune care a fost frustrată că eu nu am vrut să mai particip la edițiile viitoare, directorii fiind prieteni de familie. Ei le-au spus că mă scoată prima din emisiune să mă facă de râs.

Am aflat că Kanal D era montat pe mine să mă scoată cât mai nasoală, să-mi terfelească imaginea. Eu aveam contractul semnat că nu aș mai fi mers. A trebuit să merg că altfel m-ar fi dat în judecată. Ei au vrut să mă scoată ca tot ce-i mai rău, tot ce e Andreea – mahala. Cel mai mizerabil în această emisiune mi se pare montajul’, a mai spus ea.