Ce pensie va avea, de fapt, Andreea Esca după ce se va retrage de la Pro TV

sco

Andreea Esca, în vârstă de aproape 48 de ani, se identifică cu postul de televiziune Pro TV, acolo unde prezintă știrile de foarte mulți ani. Cel mai probabil, vedeta va rămâne la pupitrul principalelor, până va ieși la pensie.

Andreea Esca este una dintre cele mai longevive prezentatoare tv
În ultima perioadă s-a tot vorbit despre salariul primit de Andreea Esca de la Pro tv. Ba mai mult, ani la rând s-a spus că ar fi cea mai bine plătită prezentatoare de știri. E bine, în realitate, nimeni nu știe concret, cât primește lunar una dintre cele mai îndrăgite apariții de pe micul ecran.

S-a spus că salariul ei a fost diminuat considerabil în ultimii ani, ajungând la doar 5.000 de euro pe lună. La un moment dat se vorbea că vedeta Pro TV ar câștiga între 40.000 și 50.000 de euro lunar. Astfel că, este foarte posibil ca Andreea Esca să devină una dintre cele mai bogate pensionare din showbiz. Aceasta ar putea avea o pensie de aproape 10.000 de euro.

A vorbit despre retragerea din televiziune
Cunoscuta vedetă PRO TV a vorbit anul trecut, în cadrul unui eveniment de tehnologie despre activitatea sa de jurnalist. De asemenea, aceasta a dus în discuție, retragerea sa din TV.

Andreea Esca a vorbit despre activitatea sa, arătând că este un jurnalist clasic: Fac același lucru de 30 ani, a declarat Andreea Esca. „Când totul trece pe online și digital, eu mai tipăresc o revistă,” a spus Andreea Esca. Vedeta PRO TV a precizat că nu-i plac planurile pe 5 ani și nici măcar cele pe termen scurt. „N-am avut niciodată nici măcar un plan pe 5 zile,” a spus Andreea Esca atunci

Andreea este căsătorită cu Alexandre Eram din anul 2000
Andreea Esca s-a căsătorit cu Alexandre Eram pe 29 aprilie 2000 la Catedrala Sfântul Iosif din Bucureşti. Cei doi au împreună doi copii: Aris (n.: 24 iulie 2003) și Alexia Eram (n.: 31 august 2000). Soțul știristei de la Pro TV s-a născut în Statele Unite ale Americii. Mama lui Alexandre Eram este franțuzoaică, iar tatăl său este armean. Soțul Andreei Esca și-a petrecut copilăria la Paris, capitala Franței.

Cine este Andreea Esca
Andreea Esca și-a început cariera la ProTV la 1 decembrie 1995, printr-un salut rămas celebru, „Bună seara România, Bună seara București, Pro Tv te salută”. Prezentatoarea mai apăruse la SOTI, la începutul anilor 90. Esca a prezentat, constant, Știrile ProTV de la ora 19.00, de la înființarea ProTV.

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România. Și-a început cariera acum 23 de ani, iar de 20 ani prezintă știrile pentru postul de televiziune ProTv. Debutul Andreei Esca a avut loc în anul 1992.

Chiar dacă nu avea experiență în domeniu Andreea s-a descurcat foarte bine la interviu. Din următoarea zi a fost desemnată să prezinte știrile pentru această televiziune. Din acel moment a început pregătirea profesională propiu-zisă a Andreei Esca în domeniul jurnalisticii. A urmat multă muncă și cercetare de teren și chiar un stagiu la CNN.