Nașul Andreei Bălan, o nouă reacție în mediul online: „Nu călca pe iubire”

După zile întregi de speculații, Andreea Bălan a confirmat despărțirea de soțul său. Artista n-a mai lăsat loc de îndoieli și a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu George Burcea. Imediat după, nașul lor de cununie a avut o nouă reacție în mediul online.

Nașul Andreei Bălan: „Nu călca pe iubirea altora”
Aurelian Temișan n-a putut păstra tăcerea în cazul despărțirii finilor săi și a postat un nou mesaj cu subînțeles pe pagina lui de Instagram. De data aceasta, mesajul era acompaniat de o fotografie în care apărea alături de finul său, George Burcea, dând de înțeles că vorbele îi sunt adresate.

„ Nu suntem perfecti. Dar in toata imperfectiunea noastra avem atat de multe de daruit.- Naste frumosul in jur si priveste-ti in ochi fericirea creata.

– Nu calca pe iubirea altora pentru binele tau.

Idei… trairi… viata… sentimente…”, a fost mesajul postat de Aurelian Temișan.

Andreea Bălan a recunoscut despărțirea de tatăl fetițelor ei
După zile întregi în care a lăsat să se vorbească despre o posibilă despărțire, Andreea Bălan s-a hotărât să confirme zvonurile. Îndemnată de o admiratoare să pună punct zvonurilor apărute în mediul online, artista a mărturisit ce se întâmplă în căsnicia sa.

„Nu s-ar mai scrie și o să înceteze toată vâlva asta dacă faci o declarație, scurta și la obiect, punct. Suntem împreună, nu divorță, sau Relația trece printr-un impas, rog să ne respectați intimitatea, Nu crezi?? Oricum multă sănătate vă doresc”, i-a scris o persoană în mediul online. „Nu suntem împreună„, a fost răspunsul clar și direct al artistei.