BREAKING NEWS. RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL CIPRIAN MARICA! ANUNȚUL FĂCUT DE SOȚII MUNTEAN

După ce, în mediul online, au apărut imagini în care Ciprian Marica – fostul vârf al Naționalei de fotbal a României – a fost suprins (anul trecut) într-un hotel

de lux din Cluj-Napoca, alături de Ana Muntean, soția lui Florin Muntean Jr., fiul fostului șef de la Transgaz, scenariul primește o nouă filă.
Soții Muntean spun că vor acționa în instanță

împotriva tuturor amenințărilor și injuriilor pe care le-au primit, transmițând și că respectivele imagini nu au fost date publicității de Florin Muntean Jr.

”Ne vom asigura că toate mențiunile referitoare la familia noastră vor dispărea din presa scrisă și audiovizuală, că toate persoanele vinovate vor fi trase la răspundere civilă și penală și că ne vom

putea continua viața de familie împreună fără a da socoteală nimănui”, au transmis Ana și Florin Muntean Jr., potrivit informațiilor publicate de clujust.ro.

Potrivit sursei precizate mai sus, soții Muntean au declarat că vor acționa prin plângeri penale împotriva tuturor ”amenințărilor și injuriilor” adresate Anei Muntean în ultima perioadă.