Covid-19, lovitură fulgerătoare la Antena 1. Alte 9 cazuri au fost confirmate

Directorul postului Antena 3, Mihai Gâdea, a anunţat, joi seară, faptul că la postul Antena 1 au fost înregistrate 9 cazuri confirmate de Covid-19. Vestea vine în contextul în care cu doar o zi în urmă, cântăreţul Marcel Pavel, colaborator frecvent la Antene, fusese confirmat ca infectat cu noul coronavirus şi internat la Institutul „Matei Balş”.

Cum Marcel Pavel participa la filmările din cadrul unui show de la postul citat, toate persoanele venite în contact cu el au fost testate pentru Covid-19.

Rezultatul a fost că 9 persoane aveau să fie confirmate ca infectate cu noul coronavirus. Totodată, filmările la emisiunea respectivă au fost deocamdată sistate.

„Ştirea acestei zile este legată de o serie de vedete care au fost testate pozitiv. Mai mult decât atât, în cazul lui Marcel Pavel lucrurile sunt un pic mai complicate. Acolo a fost vorba despre o dublă pneumonie şi nu s-a înţeles foarte exact.

Marcel nu avea de unde să ştie despre ce e vorba. A fost la medic şi nu şi-a dat seama că de fapt e vorba de coronavirus. Cum s-a manifestat infecţia în ceea ce-l priveşte – ca o dublă pneumonie, ceva foarte neplăcut, foarte greu de dus […]