Sfatul zilei de marți, 23 iunie 2020. Zodia care PRIMESTE o VESTE MINUNATA

Berbec
Ești dornic de aventură și deja ești în căutarea următoarei destinații. Bagajele te așteaptă la ușă, tot ce mai trebuie să faci este să-ți iei prietenii și să pleci la gară.

Taur
Mai ai multe de învățat înainte de a veni cu pretenții la locul de muncă. Înarmează-te cu timp și nervi de oțel pentru a rezista alături de colegii care îți pun bețe-n roate pentru avansare.

Gemeni
Învață să nu mai dai înapoi sau să renunți la lucrurile care-ți plac în favoarea celor din jur. Pune-te întotdeauna pe primul loc și evenimentele frumoase nu vor întârzia să apară.

Rac
Înainte de a deschide gura să spui o prostie, gândește-te ce efect va avea asupra celor din jur. Nu te mai fă de râs și documentează-te mai mult, mai ales când nu știi prea multe despre subiectul respectiv.

Leu
Nu te grăbi să sărbătorești dacă nu ești sigur de rezultatul pe care-l vei primi la examen. Așteaptă înainte de a le spune celor dragi că ai obținut postul la care visai de mult.

Fecioară
Oamenii aruncă cu noroi în tine fără a avea un motiv anume, nu trebuie să faci la fel. Întoarce-le spatele celor care te jignesc și te vorbesc de rău, nu merită să-ți pierzi timpul în compania lor.

Balanță
Ziua începe prost încă de la primele ore și nu pare să se îmbunătățească. Ai parte de obstacole și evenimente neplăcute care te scot din sărite. Ești urmărit de ghinion și de 3 ceasuri rele.

Scorpion
Ai senzația că ești a cincea roată la căruță în cercul de prieteni. Fă un pas în spate și renunță la această amiciție în care ești văzut doar ca un plan de rezervă. Lumea e plină de oameni.

Săgetător
A venit momentul să-ți calci pe inimă și să te împaci cu persoanele care ți-au greșit de-a lungul timpul. Ia-ți această piatră de pe inimă, nu mai căra după tine amărăciune și supărare.

Capricorn
Totul este magic astăzi în preajma ta. Ești înconjurat de o aură care-ți luminează drumul ales și care te face să vezi viața cu alți ochi. Profită de această zi perfectă.

Vărsător
Stai departe de oamenii care-ți știrbesc încrederea și te fac să te simți mic și neimportant. Nu-i mai lăsa pe cei din jur să-ți controleze viața și ia atitudine. Ia singur decizii!

Pești
Profiți prea mult de bunătatea celor din jur și asta se vede cu ochiul liber. Ai grijă, ulciorul nu merge de multe ori la apă și într-un final oamenii își vor da seama cine ești cu adevărat.