Viorel, ieșire violentă în direct! A sărit să o lovească pe Vulpița: “Emily a avut dreptate”

Viorel a avut o iesire nervoasa in direct si a ridicat mana la Veronica. Barbatul a vrut sa arunce cu telefonul in sotia lui, insa a fost oprit la timp.

Pe zi ce trece ies la lumina tot mai multe dovezi care arata latura agresiva a lui Viorel. Emily Burghelea a anuntat in urma cu o saptamana,

in direct, ca sotul Vulpitei este violent cu ea si a declarat ca Veronica i-a cerut ajutorul deoarece o considera prietena ei si singura care o putea scapa din aceasta situatie.

La acel moment, Emily era asistenta la emisiune si a simtit nevoia sa intervina si sa faca totul public. Asistenta a anuntat, in direct, ca Viorel este violent, insa totul a fost musamalizat si chiar si Vulpita a negat tot.

Ulterior au aparut mai multi martori care sustin ca Vulpita era batuta in mod regulat de catre Viorel si ca era agresata si de familia lui, iar ca semnele violentei se puteau observa pe corp. Martori la aceste violente au fost vecinii, dar si o tanara make-up artist care a machiat-o pe Veronica si a observat ca aceasta avea ochiul vanat si urme de agresiune pe mana si picior.

Viorel, ieșire violentă în direct! A sărit să o lovească pe Vulpița:
Loading..00:00PreviousPlayNext00:00 / 00:00UnmuteFullscreenCopy video urlPlay / PauseMute / UnmuteReport a problemLanguageMox Player

In emisiunea de miercuri, 24 iunie, in momentul in care Rafaelo anunta faptul ca i-a cumparat Veronicai o masina si ca urmeaza sa o primeasca daca reuseste sa ia carnetul, o gluma facuta de Vulpita l-a scos din minti pe Viorel, deja iritat de situatie si de gestul frumos facut de artist.

Veronica i-a spus lui Viorel ca el o sa mearga cu bicicleta, ca este biciclist, in timp ce ea o sa aiba masina si carnet. In acel moment Viorel si-a iesit din minti si a vrut sa se ridice la sotia lui. A ridicat apoi mana in care avea telefonul mobil si a vrut sa arunce cu obiectul in Veronica.

Norocul Vulpitei a fost ca se afla in platoul emisiunii si sotul sau nu s-a putut atinge de ea, fiind calmat de Mirela Vaida si reporterul care se ocupa de el.