Emily Burghelea continuă războiul cu foștii ei șefi, din vacanță! Ce a mai spus asistenta TV care și-a dat demisia în direct din cauza Vulpiței

Emily Burghelea, plecată în vacanță, în Grecia, după ce și-a dat demisia, în direct, reușind să șocheze întreaga lume mondenă românească cu dezvăluirile sale despre Vulpița și Viorel, continuă, de la distanță, războiul cu foștii ei șefi.

După ce, zilele trecute, din nou, Viorel a încercat să o bată, în direct, pe Vulpița, deranjat de comportamentul acesteia, Emily Burghelea a organizat pe contul ei de socializare o sesiune de întrebări și răspunsuri, fosta asistentă TV ”înțepându-și”, din nou, șefii și aducând noi argumente pentru demisia pe care și-a dat-o în direct.

”Demisia mea a fost un semnal de alarmă”, a spus Emily Burghelea după ce fanii i-au semnalat că, din nou, Viorel a încercat să o bată pe Vulpița, chiar în studio, în direct. ”Înțeleg că sunt mai multe persoane care au sesizat același lucru. Acum vin și eu cu o întrebare… Cine are dreptate? Noi sau ei?”, a răspuns, pe contul ei de socializare Emily Burghelea după ce un amic virtual a anunțat-o că a depus o reclamație la CNA pentru episoadele violente din cadrul emisiunii Acces Direct.

Relaxată după zilele petrecute pe plajele din Grecia, descrise de Emily Burghelea ca fiind un adevărat paradis, fosta asistentă TV care a demisionat în direct a dezvăluit că și-a petrecut timpul gândindu-se și la viitorul ei și la cariera pe care și-o dorește, în continuare, tot în televiziune. Astfel, Emily Burghelea a anunțat că se gândește să revină în televiziune atunci când problemele cu emisiunea de la care a demisionat se vor stinge. ”Îmi doresc să lucrez în televiziune, însă nu am niciun contract în acest moment. Poate pe viitor, cine știe?”, a spus Emily Burghelea, dar, susține ea, indiferent de câți bani i s-ar oferi sau în ce condiții ar fi momită să se întoarcă la Acces Direct nu ar mai face acest lucru.