Margherita, din nou în centul atenției!

Margherita, fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani, a ieșit din nou în evidență. De data aceasta a atras privirile tuturor după ce a fost surprinsă în timp ce-și căra în geantă maimuța de companie.

Margherita pare să fi trecut peste scandalul în care a fost implicată recent, când a fost implicată într-un accident rutier. Tânăra se concentrează pe propria afacere (deține un magazin de haine), însă alături de ea este tot timpul o maimuțică, de care se desparte rar.

Zilele trecute, CIAO.RO a întâlnit-o pe o stradă din Capitală, îmbrăcată super-sexy. Margherita purta o salopetă, avea spatele gol și o perucă blondă. Maimuțica o ținea ascunsă în geantă. La un moment dat, animalul abia mai putea respira după ce fiica Vioricai si a lui Ionita de la Clejani a cumpărat un buchet de flori, pe care l-a pus îndesat în geantă.

Margherita renunță la muzică
”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum. Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte. Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a spus Margherita într-un interviu.