Sfatul zilei 28 iunie 2020. Se anunță o zi grea 3 zodii

Berbec
Renunți cu greu la comoditate, însă dacă vrei să ajungi cineva trebui să-ți schimbi felul de a fi, dar și gândirea. Astrele te sfătuiesc să fii mai deschis și mai sociabil.

Taur
Necazurile se țin lanț în viața personală, dar nu vrei nici în ruptul capului să asculți sfaturile celorlalți. Vei avea de suferit din cauza orgoliului, dar îți vei da seama prea târziu.

Gemeni
Prietenia înseamnă totul pentru tine și ești dispus chiar să lași baltă familia pentru o ieșire în afara orașului. Fă-ți repede bagajele și pregătește-te pentru o nouă aventură în compania amicilor.

Rac
Stresul și oboseala încep să-și spună serios cuvântul, dar nu te lași. Nu știu cum faci, dar găsești mereu o fărâmă de speranță și curaj pentru a merge mai departe, oricât de greu ar fi.

Leu
Te-ai născut să fii învingător, dar trebuie să știi și când să renunți. Nu poți să fii întotdeauna pe primul loc, mai trebuie să te bucuri și de pe margine. E o experiență care merită încercată.

Fecioară
Bucurie mare în sufletul tău. În sfârșit, săgeata lui Cupidon te-a lovit din plin. Nu-ți mai încapi în piele de fericire pentru că ai găsit persoana care te completează în toate.

Balanță
Trage draperiile și pune-te pe treabă pentru că nu duci deloc lipsă de idei. Pune în aplicare gândurile pe care le ai de atâta vreme, ar putea ieși o afacere profitabilă.

Scorpion
Cheltui fără milă până și ultimul leu pe care l-ai în buzunar. Nu vrei deloc să te uiți la bani când vine vorba de bunăstarea ta. Profită de această ocazie și fă mici cadouri celor dragi.

Săgetător
Ai descoperit că timpul nu stă în loc și vrei să faci cât mai multe lucruri. Înainte de a te arunca cu capul înainte, gândește-te și la odihnă pentru că altfel nu faci nimic.

Capricorn
Nu-ți mai vezi capul de probleme și griji. Simți că nu mai poți înainta nici măcar un pas, atât de obosit și fără vlagă ești. Nu vei reuși să ieși la liman dacă nu ții cont de cei din jur care îți vor binele.

Vărsător
Adori sentimentul de iubire, dar încă nu ți-ai găsit jumătatea. Nu dispera, partenerul de viață ideal va apărea în viața ta la momentul potrivit, când te aștepți mai puțin.

Pești
Bucură-te de copilărie în compania copiilor. Profită la maxim de fiecare clipă petrecută în preajma lor și încarcă-te cu energie și entuziasm.