Sfatul zilei 29 iunie 2020. Decizie GREA in aceasta zi

Berbec
Trebuie să înveți un lucru foarte important, nu te mai baza pe oamenii din jur. Pune-ți încrederea numai în forțele proprii și reușita va fi la doar un pas distanță.

Taur
Educația nu te lasă să-i spui celui de lângă tine că a greșit, însă nu toată lumea gândește așa. Ți-ar prinde bine puțin tupeu în această „junglă”.

Gemeni
Ascultă-ți în continuare inima când vine vorba de sentimente, dar rămâi cu picioarele pe pământ. Căzătura va fi una ușoară dacă ești realist și mai departe.

Rac
Dragostea cu sila nu se poate. Ar fi timpul să-ți reevaluezi relația de cuplu și să vezi dacă este cazul să-i mai dai o șansă persoanei de lângă tine. Ține cont că nu este prima.

Leu
Încrederea ți-a fost știrbită de ultimele experiențe care ți-au lăsat un gust amar, însă vei găsi mereu puterea de a merge mai departe. Nu-ți pierde speranța, totul va fi bine.

Fecioară
Deciziile impulsive luate la nervi ți-ar putea da mari dureri de cap mai târziu. S-ar putea să regreți că te-ai grăbit, dar din păcate timpul nu poate fi dat înapoi.

Balanță
Tratează cu lejeritate discuțiile din cercul de prieteni și nu pune la suflet orice vorbă care ți se pare că a funcționat precum o săgeată. Nu este chiar așa cum pare.

Scorpion
Acceptă realitatea și nu te mai chinui să fii altcineva. Se poate observa cu ochiul liber că nu te simți bine în pielea ta. Cui încerci să-i faci pe plac?

Săgetător
Nu te sfii să spui care sunt sentimentele ce le porți în suflet pentru colegul de serviciu. Ai putea avea o surpriză uriașă, trebuie doar să-ți faci curaj.

Capricorn
Încerci să ieși din anonimat și pentru asta ajungi să te pretezi la lucruri puțin neplăcute. Oprește-te, înainte să fie prea târziu și să nu te mai recunoști.

Vărsător
Ți se pare că totul este complicat în jurul tău și îți este greu să iei chiar și o decizie simplă și rațională. Nu te da cu capul de pereți și cere sfatul unei amic de încredere.

Pești
În ultime vreme ai încercat să repari din greșeli, dar ai senzația că tot nu ești pe drumul cel bun. Mergi mai departe, important este că faci ceea ce trebuie.Distribuie: