Vulpița, desființată și înjurată de prieteni: ” Ne intoxici pe noi cu minciuni. Nu ai grijă de copilul tău”

Vulpița a devenit vedetă Antena 1, după cinci luni în care a apărut zilnic în emisiunea ”Acces Direct”. Dacă la început toată lumea o compătimea pentru stilul de viață, în prezent, cei care i-au fost alături o condamnă și o judecă pentru aparițiile sale televizate.

Vedetă principală în serialul Vulpița și Viorel Stegaru, tânăra din Moldova are și o pagină de Instagram unde postează fotografii din locurile în care merge.

Prietenii virtuali, cei care au făcut-o, până la urmă și cunoscută, au criticat-o dur pe rețeaua de socializare.

Vulpița, făcută praf de admiratori

Vulpița a fost pur și simplu desființată! Prietenii de pe internet ai Veronicăi Stegaru sunt peste 200 de mii pe Instagram. Pe internet, unde era susținută, acum, pagina pe care o deține vedeta Antena 1 o deține este comentată intens, însă majoritatea discuțiilor pe care fanii le dezvoltă sunt critici aduse Vulpiței.

” Vai de capul tău de parșivă! Nu ne interesează ce faci atâta timp cât nu ai grijă de copilul tău si ne intoxici pe noi cu minciuni și faci pe vedeta. Ești vedeta prostiei și a minciunii. Du-te, putoare, la muncă, că faci umbră degeaba pământului.”, a scris un admirator.

” De 5 luni ești la Acces Direct. Pe bune, m –am săturat de voi.”, a mai scris un fan.

Comentariile defăimătoare sunt cu sutele, însă Veronica Stegaru nu răspunde la niciunul și pare că nu-i pasă atât de mult de prietenii săi cei mai buni, cei care i-au fost alături încă de la începutul apariției sale la ”Acces Direct”.