Marcel Pavel s-a vindecat de COVID-19. Ce le-a transmis românilor. Primul mesaj, după ce a fost externat

Marcel Pavel a trecut prin momente îngrozitoare. A suferit o dublă pneumonie și a fost diagnosticat cu noul coronavirus. Din fericire, s-a tratat și acum este bine.

După mai bine de o săptămână, Marcel Pavel a fost externat de la Institutul de Boli Infecțiose “Matei Balș” și le-a transmis românilor un mesaj emoționant.

În ziua în care a fost externat, artistul și-a sărbătorit fiica. Yuvenalia Ioana a împlinit astăzi 7 ani, motiv de dublă sărbătoare în familia lui Marcel Pavel.

Ce le-a transmis Marcel Pavel românilor, după ce a ieșit din spital
Chiar dacă s-a vindecat și a fost externat din spital, Marcel Pavel trebuie să stea în autoizolare încă patru zile. Imediat după externare, artistul a vrut să își felicit fetița care și- aniversat azi ziua de naștere.

“Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea, YUVENALIA IOANA PAVEL, împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună “LA MULȚI ANI”! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”, a scris cântărețul pe Instagram.

Pe 18 iunie, Marcel Pavel a fost dus cu izoleta la spital, pentru că se simțea rău de câteva zile, însă credea că are o simplă răceală. „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, declara Marcel Pavel înainte să i se puna cruntul diagnostic.

Din păăcate, nu a fost o simplă răceală, ci chiar noul coronavirus care l-a țintuit la pat aproape două săptămâni. După el, allte vedete ale Antenei 1 au fpst testate pozitiv cu COVID-19. Ozana Barabancea, Adriana Trandafir și Alina Pușcaș au trecut și ele prin chinurile bolii.