Mihai Mitoșeru, în stare gravă la spital. Medicii l-au băgat imediat în operație

Prezentatorul Tv, Mihai Mitoșeru a intrat în operație în urmă cu câteva minute. Vedeta a ajuns la spital pentru un simplu control, dar medicii l-au băgat imediat în operație.

Cadrele medicale au declarat că artistul a fost la un pas de moarte.

Mihai Mitoșeru, în stare gravă la spital
Conform Spynews.ro, Mihai Mitoșeru se află în operație în acest moment. Vedeta a mers în urmă cu puțin timp la spital pentru un simplu control, dar medicii au decis că acesta se află în stare gravă , motiv pentru care l-au băgat imediat în operație.

Prezentatorul Tv a intrat imediat în operație, după ce medicii i-au spus că a fost la un pas de moarte.

Mitoșeru a mers la un simplu control de varice, dar medicii l-au băgat în operație imediat. Vedeta nu s-ar fi așteptat niciodată la acest lucru, dar se pare că inevitabilul s-a produs, iar vedeta se află în operație.

Conform sursei citată, artistul este speriat, mai ales că medicii i-au spus că are un risc mare de deces.

Mitoșeru știe despre ce este vorba, pentru că și tatăl fostei soții, Naomi a suferit de boala varicelor, cauză ce i-a determinat și deceseul.

Mihai Mitoșeru urmărit de ghinion
După 13 ani de relație, Mihai Mitoșeru și Noemi au decis să divorțeze. Prezentatorul a anunțat pe Facebook care a fost motivul real al despărțirii.

Se pare că Noemi și-a dorit să își facă anumite modificări fizice, motiv pentru care nu s-a mai implicat în relația cu fostul său soț.

În decembrie 2015, Noemi și Mihai s-au căsătorit, iar de-a lungul timpului, cei doi au amânat momentul în care să aducă pe lume un copil. Din cauză că și-a făcut silicoane, motiv pentru care nu are voie să rămână însărcinată.

Se pare că această perioadă a fost una dureroasă pentru Mihai, dar soarta i-a zâmbit și a reușit să se îndrăgostească din nou. Dar când credea că momentele grele au trecut, se pare că trece din nou prin clipe groaznice, de data aceasta din motive medicale.