Cum a fost tratat clientul care a reclamat produsul neconform

Un client al Kaufland acuză că a găsit într-un magazin al retailerului din Iași un produs mucegăit, iar atunci când a raportat acest lucru, angajații nu au oferit niciun fel de ajutor. Mai mult decât atât, atunci când a cerut explicații pentru salamul expirat pe care l-a găsit pe unul dintre rafturi, clientul a ajuns să plătească niște produse pe care le avea deja cu el, dar care nu fuseseră cumpărate din Kaufland, ci din alt magazin.
Clientul care a vrut să cumpere salamul respectiv, spune că l-a găsit la secțiunea de promoții și nu a suspectat în niciun moment că produsele puse acolo sunt, de fapt, de o calitate îndoielnică.

Salamul respectiv, pe care ieșeanul voia să îl cumpere, era în termenul său de valabilitate, dar acesta avea mai multe pete de mucegai.
Mai mult decât atât, clientul spune că nu e prima dată când găsește mâncare necorespunzătoare în magazinele Kaufland.

„Le-am spus angajaților Kaufland despre această situație, dar nu s-au grăbit să schimbe produsele de pe raft. Nu e prima oară când le atrag atenția acestora asupra unor situații care afectează clienții, cum sunt prețurile diferite la raft față de cele de la casa de marcat. De cele mai multe ori am depus reclamații atât la Registrul de reclamații al magazinului, cât și la OPC”, a spus ieșeanul.