Sfatul zilei 22 iulie 2020. Zodiile care primesc o VESTE MINUNATA

Berbec
Ziua îţi aduce în atenţie relaţia cu persoana iubită şi cu copiii. Tensiunile sunt la cote maxime, de aceea fii prudent şi ţine-ţi firea. Anturajul celor dragi, acţiunile şi planurile lor de viitor îţi pot strica propriile planuri,

însă ar fi bine să asculţi părerile şi doleanţele lor. Pentru a te detaşa de tumultul cotidian, rezervă-ţi momente pentru un hobby, care mai târziu se va transforma într-o adevărată carieră profesională. Atenţie la gânduri şi vorbe! Numărul norocos: 8.

Taur
Sunt momente bune pentru activităţi gospodăreşti şi pentru planuri legate de casă şi familie. Cu toate că dialogurile cu cei dragi sunt distorsionate, ai putea să fii mai înţelegător cu puţin efort şi bunăvoinţă.

Neînţelegerile pornesc de la bani, pentru că toţi cei din preajma ta se bazează mult pe veniturile tale din munca proprie. Îţi sunt favorizate achiziţionarea obiectelor decorative pentru casă, ba chiar şi demersurile pentru o casă nouă sau un teren. Numărul norocos: 15.

Gemeni
Se întrezăresc multe drumuri, însă pe distanţe foarte scurte. Pot intra în discuţie şi demersurile necesare unei vacanţe. O rudă sau un prieten apropiat îţi poate solicita ajutorul, însă mai întâi rezolvă-ţi treburile tale. Eşti emotiv şi foarte uşor poţi fi păcălit de mărturiile celorlalţi. Cineva din anturajul profesional îţi va aminti că ar fi bine să îţi îmbogăţeşti bagajul de cunoştinţe prin noi forme de instruire personală. Atenţie sporită dacă susţii examene! Numărul norocos: 5.

Rac
Veniturile din munca desfăşurată la serviciu ţi se pot rotunji. Însă cum vin banii, aşa se şi duc, pentru că se pare că deja ai planificate cheltuieli serioase. Recomandabil este să fii cumpătat şi să eviţi cheltuielile extravagante. Pe de altă parte, în sfera profesională sunt tot felul de schimbări, conflicte ascunse, pe care, cu greu le poţi desluşi. Ai grijă la ce spui şi croieşte-ţi în taină planuri de viitor! Energia vitală fluctuează şi de aici şi stările tale de spirit. Numărul norocos: 14.

Leu
Astăzi, foarte uşor treci de la o stare la alta. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburile tale. Sunt momente favorabile pentru a începe o dietă de sezon, un program de exerciţii fizice uşoare sau pentru a-ţi schimba garderoba. Eşti foarte cufundat în gândurile tale şi ar fi bine să eviţi dialogurile aprinse şi spaţiile aglomerate. După-amiaza, ţi-ar face bine o întâlnire cu prietenii, chiar dacă aceştia sunt mai recalcitranţi deocamdată. Numărul norocos: 11.

Fecioară
Astrele îţi recomandă o evadare din forfota vieţii cotidiene. Este nevoie să-ţi îngrijeşti atât sufletul, cât şi trupul. Afecţiunile legate de sistemul circulator îţi pot da bătăi de cap, însă remediile naturiste te ajută suficient. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Aflarea unor informaţii legate de sfera profesională te vor pune pe gânduri. Fii foarte prudent la serviciu! Numărul norocos: 1.

Balanță
Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii îţi vor aduce informaţii importante legate de călătorii în străinătate sau de studii. Fii prudent şi mai întâi verifică tot ce afli. Neînţelegerile sau nereuşitele zilei pornesc de la graba de a rezolva tot şi toate într-un timp scurt. Unii apropiaţi vor încerca să te necăjească, dar evită-le provocările cu diplomaţie. Dacă eşti implicat în examene şi probe, contextul astral te susţine mult şi bine. Numărul norocos: 3.

Scorpion
Se pare că un şef este cu ochii pe tine şi oricât l-ai ocoli, tot va trebui să stai de vorbă cu el. Discuţiile sunt legate de banii rezultaţi din colaborări, proiecte şi mai puţin vizează modul în care îţi îndeplineşti îndatoririle. Relaţiile socio-profesionale sunt destul de imprevizibile. Bine ar fi să asculţi ce au de zis ceilalţi şi să răspunzi direct şi la obiect, argumentându-ţi deciziile şi acţiunile cu dovezi pertinente. După-amiază vei sta la o şuetă cu un prieten drag. Numărul norocos: 12.

Săgetător
O veste din străinătate te poate pune pe gânduri. Banii de care dispui sunt insuficienţi pentru planurile tale de călătorie sau eşti nevoit să achiţi de urgenţă unele datorii mai vechi. Pe de altă parte ar fi bine să te gândeşti la completarea studiilor tale personale şi profesionale, pentru a avea acces la colaborări mult mai profitabile. După-amiază sunt momente favorabile pentru vizionarea unei piese de teatru sau pentru vizitarea unei galerii de artă. Numărul norocos: 7.

Capricorn
Ziua îţi aduce în atenţie plata facturilor şi a altor tipuri de datorii restante. Datorită partenerului de viaţă, de afaceri sau colaboratorilor s-ar putea să fii nevoit să plăteşti daune de pe urma acestora. Sunt sume mici deocamdată, dar fii prudent. Dozează-ţi eforturile şi îndeplineşte-ţi sarcinile socio-profesionale fără a cere prea mult ajutor din partea altora. În a doua parte a zilei ar fi bine să îţi rezervi momente de odihnă şi plimbări în aer liber. Numărul norocos: 2.

Vărsător
Relaţiile parteneriale sunt disonante. Există nemulţumiri şi neînţelegeri legate de sarcinile fiecăruia în cadrul unor activităţi comune. Atenţie, eşti obosit, iar mentalul te ajută foarte puţin! Ascultă părerile celorlalţi şi acordă-le deocamdată credit. Partenerul de viaţă îţi poate reproşa faptul că eşti prea implicat în treburile personale. Rezervă-ţi momente de linişte şi relaxare alături de cei dragi şi ai mai multă grijă de aceştia. Numărul norocos: 4.

Pești
La serviciu se anunţă multă forfotă. Fii prudent, deoarece eşti destul de distrat şi rişti să gafezi în relaţiile cu ceilalţi. Ar fi bine să îţi dozezi eforturile, pentru că organismul îţi este obosit. Sănătatea aparatului circulator este vulnerabilă, însă evită pe cât posibil tratamentele medicale clasice, analizele şi intervenţiile chirurgicale. Sunt momente pasagere, dar totuşi în a doua parte a zilei plimbă-te în aer liber, odihneşte-te şi stai la o şuetă cu cei dragi. Numărul norocos: 10.