Alin Oprea s-a afișat cu amanta în public. Cine este femeia care l-a despărțit pe artist de soția sa

Alin Opres, solistul trupei Talisman a divorțat de soția sa Larisa după mai bine de 20 de ani de relația și doi copii.

Motivul despărțirii ar fi infidelitatea artistului, iar acest lucru s-a adeverit după ce Alin s-a afișat în public cu amanta sa. Cine este aceasta?

Alin Oprea s-a afișat cu amanta în public. Cine este femeia care l-a despărțit pe artist de soția sa

Alin Oprea, în vârstă de 49 de ani divorțează de soția sa, Larisa după o căsnicie de mai bine de 20 de ani și doi copii.

Artistul ar avea o relație cu o altă femeie, iar soția sa a decis să pună capăt mariajului. Se pare că presupusa amantă ar fi postat imagini cu cei doi pe rețelele de socializare, iar Larisa s-a prins imediat că ceva este în neregulă.


Ei bine, artistul a decis că este mai bine să se afle adevărul după ce în presă s-au zvonit multe lucruri despre motivele despărțirii de soția lui.

Potrivit Impact.ro, solistul trupei Talisman a decis să se afișeze cu amanta sa. Recent, acesta a fost văzut cu femeia care a reușit să îl despartă pe Alin Oprea de soția sa. Aceasta a apărut alături de cântăreț, îmbrăcată într-o rochie verde și cu tocuri extrem de lungi.

Cei doi au fost surprinși pe litoral, la Hotelul Phoenicia Luxury Resort, unde Alin cântă în timpul săptămânii. „Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele”, a spus Alin Oprea, fiind contactat de echipa Click.ro.

Alin Oprea și Larisa, divorțează după 23 de ani de relație

Alin Oprea și soția sa, Larisa au decis să pună capăt unei căsnicii de 23 de ani. Cei doi au împreună doi copii și în tot timpul acesta au încercat să le ofere o viață decentă.

Se pare că ruptura s-a produs în momentul în care Larisa a văzut pe rețelele de socializare fotografii postate de o femeie care se afla alături de soțul ei. Sursa redactia.ro