TZANCĂ URAGANUL A FOST INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS! CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A MANELISTULUI. „EU AM STAT IZOLAT ZECE ZILE…”

Un alt nume din showbiz-ul românesc se confruntă cu virusul care a făcut ravagii pe întreg globul.

Este vorba despre celebrul manelist Tzancă Uraganul care se pare că a fost infectat cu virusul COVID-19.

Potrivit Spynews.ro, celebrul manelist s-a confruntat cu virusul și de o perioadă bună de timp se află în carantină. Starea acestuia de sănătate este una bună, pentru moment.

Cel mai probabil, manelistul a fost asimptomatic și a reușit să țină piept virusului.

Conform unei postări de pe rețelele de socializare, Tzancă Uraganul se află în izolare de 10 zile și așteaptă ca totul să se sfârșească.

„Familia este bine, doar eu am stat izolat de zece zile. Nu mai am mult de stat în carantină. Sunt bine!”, a declarat Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganul, carantină în vila de lux
Tzancă Uraganul s-a făcut mereu remarcat prin stilul său opulent, prin mașinile și haine de lux și prin aroganța față de ceilalți. Așa că în stilul caracteristic,

a avut grijă ca perioada de carantină să nu fie una prea grea, mai ales că a fost petrecută în celebra vilă pe care manelistul a construit-o după bunul plac.

Tzancă Uraganul nu s-a uitat la bani când și-a construit casa de vis. Deși nu a făcut un calcul exact al banilor pe care i-a investit, el a declarat că suma totală depășește peste 300.000 de euro.

Vila de aproape jumătate de milion de euro este plină cu lucruri de valoare, doar canapelele pe care le-a adus din Italia costă peste 10.000 de euro, iar paturile au catifea și foiță de aur, totul este îmbrăcat în marmură de calitate. Sursa cancan.ro