Gabi Balint, prieten al liderului Duduienilor, dezvăluiri de ultimă oră despre moartea lui Emi Pian: „Lumea a făcut manevră”

Ies la iveală noi detalii șocante în cazul morții lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, ucis în urmă cu o săptămână, pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei, de un membru al clanului rival.

Gabi Balint rupe tăcerea și lansează o ipoteză la care nici măcar anchetatorii nu au îndrăznit până acum să se gândească. Nu vorbim despre fostul component al Generației de Aur, ci despre un bun prieten de-al liderului Duduienilor, care a decis să povestească ce s-a întâmplat în noaptea fatidică.
Într-un videoclip publicat pe rețelele de socializare, bărbatul susține că „zarurile au fost jmenuite”, semn că ucigașul lui Emi ar fi premeditat crima. Potrivit acestuia, cei care au recurs la astfel de „șmecherii” trebuie să-și păzească spatele. Nu de alta, dar „orice copii din lumea asta au fost concepuți de niște părinți”.

De ce a fost ucis, de fapt, Emi Pian? Prietenul său dă cărțile pe față

„Eu pe Emi îl știu de un om orgolios. Își iubea prea mult familia și copilul lui nu avea voie să se înjosească în fața nimănui, că vezi Doamne a pierdut 300.000 de mii. Lumea a făcut manevră.
Au jmenuit zarurile, pentru că știți care e treaba la barbut… Nu pot să povestesc prea multe.

Problema este că, ăia care ați făcut manevră, jmenuiți-vă voi zarurile voastre personale și nu uitați niciodată că orice copii din lumea asta au fost concepuți de niște părinți”, le-a transmis Gabi celor din clanul Rinu.
„Va veni timpul în care veți plăti”

„Ar fi bine să mergeți acum să plătiți acolo la Emi, la cimtir, să se facă ceva ce nu s-a văzut niciodată în România.

Oricum nu veți fi iertați, nu de Emi, ci e Dumnezeu, că nimeni nu se va răzbuna. Va veni timpul în care veți plăti, între voi așa.
Băiețașul ăsta ce l-a lovit pe Emi, nu-l condamnă nimeni nici pe el. Problema este că, acum ajungem la vorba ce v-am spus 2-3 ani în față. În ziua de azi, nu se mai dă cu pumnul, te lovești”, a mai spus bărbatul. Sursa fanatik.rofanatik.ro