Florin Salam a convocat celula de criză! Mama și fratele manelistului sunt grav bolnavi, iar acum se așteaptă la ce-i mai rău

Există un proverb care spune clar: „Una rea o trage pe alta!”. Cam așa sunt zilele lui Florin Salam în ultima perioadă.

După ce în weekend a jelit pe bani grei la căpătâiul lui Emi Pian, acum artistul scuipă în sân pentru familia lui.

Starea de sănătatea a fratelui său, Neluțu Stoian, pare să meargă din rău în mai rău. Internat în spital din cauza unor probleme de sănătate mai vechi,

fratele manelistului s-a infectat și cu temutul COVID-19, situație medicală care îi pune viața în pericol.

Lăutar, la rându-i, Neluțu este internat acum pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Matei Balș.

Nu mai departe de săptămâna trecută, Salam împreună cu sora lui și Adriana Bahmuțeanu au descins

în fața spitalului pentru a cere lămuriri, acuzând medicii că fac experimente pe bolnavul lor.

”Încercați să nu vă îmbolnăviți perioada asta, încercați să aveți grijă de voi… ăștia, dacă îți rupi piciorul ori mâna sau ai o migrenă, mai profundă te bagă cu COVID și nu știi dacă mai ieși… fratele meu, Neluțu, este în mâinile lor și nu știm ce experimente fac pe organismul lui… au acumulat așa multă putere încât, pentru bani, calcă și pe morți”.

Pe lângă această dramă, ieri artistul a primit o nouă veste care l-a îngenuncheat la propriu. Cel mai probabil din cauza stresului în care trăiește familia ei de mai bine de 3 săptămâni, mama manelistului a cedat. „Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor. Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (n.r. – Emi Pian), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu”, a declarat un apropiat al familiei.

În acest context absolut cumplit, Florin Salam a ajuns în postura de șef al ”clanului”. Zilele trecute, manelistul a fost surprins de colegii noștri, paparazi CIAO.RO, în timp ce aduna la apel familia.

Cel mai probabil a ajuns „cuțitul la os”, cum se spune pe românește, lucrurile nu se anunță a fi unele bune și cumva familia Salam se pregătește pentru ceea ce este mai rău.

Vizibil slăbit, îngândurat, Florin Salam însoțit de soția lui, Roxana, încearcă să pună toate lucrurile la punct.

Acum… Dacă stăm să dăm timpul înapoi, trebuie să recunoaștem că viața artistului nu a fost una ușoară.

Rămas văduv cu doi copii după moartea Fănicăi (prima lui soție) la doar 27 de ani, Florin a fost obligat să fie și mama și tată.

A urmat apoi scandal cu droguri în care a fost implicat iar acum, această poveste, din care cu siguranță nu va ieși foarte ușor. Sursa ciao.ro