Reacția copiilor lui Alin Oprea, după ce au aflat că tatăl lor e cu altă femeie! Artistul a fost exclus din familie

După o căsnicie de 22 de ani, Alin Oprea și Larisa s-au despărțit, iar principalul motiv pentru care și-au spus adio ar fi o altă femeie.

Artistul a fost îndepărtat de familie, iar semnele că există probleme mari între ei sunt evidente. Reacția copiilor lui Alin Oprea nu a întârziat să apară.

După ce s-a aflat că Alin Oprea are o altă relație, familia artistului l-a îndepărtat și este privit cu alți ochi acum.

În familia fostului membru al trupei Talisman au avut loc două evenimente importante la care el nu a luat parte.

Pe 1 și 2 august, cei doi copii ai lui Alin Oprea cu Larisa și-au sărbătorit zilele de naștere. Fiica lor a împlinit 18 ani, iar băiatul vârsta de 21 de ani.

Reacția copiilor lui Alin Oprea după ce au aflat de ceea ce a făcut tatăl lor este una dură și cu siguranță îl va afecta.

În astfel de momente ar fi fost normal ca toată familia să fie unită, însă de la petrecere ar fi lipsit chiar tatăl copiilor.

Se pare că toți membrii familiei sunt supărați pe Alin Oprea, după ce au aflat că acesta umblă cu soția unui afacerist din Cluj, potrivit Cancan.

Extrem de deranjați de ceea ce face cântărețul, cei doi copii l-ar fi exclus din familie și sunt alături de mama lor.

Click! a publicat o fotografie în care Alin Oprea apare în compania unei brunete, la Mamaia. Poza ar fi fost făcută luna trecută. Artistul nu a vrut să spună prea multe despre imaginile apărute, însă a promis că totul va fi lămurit.

‘Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele’, a spus el tot pentru sursa mai sus menționată.

Alin Oprea ar avea o relație de doi ani cu bruneta cu care a fost văzut în Mamaia. Recent, artistul a venit la televizor,

unde povestea despre căsnicia minunată pe care o are, însă se pare că lucrurile nu stau chiar așa.