Oana Zăvoranu, reacție dură la adresa divelor care își fac prea multe operații estetice: “Frumusețea naturală nu se cumpără…cu asta te naști”

Oana Zăvoranu nu mai iartă nimic și pe nimeni. Deși a trecut prin mai multe intervenții estetice, vedeta a avut o reacție dură la

adresa așa-ziselor ”dive” care își fac tot mai multe operații la nivelul feței. Ce le-a transmis Oana celor care o calcă pe nervi?

Oana Zăvoranu este fără îndoială una dintre cele mai îndrăgite femei de la noi din țară. Cu un caracter puternic și mereu sinceră,

bruneta a intrat imediat la inimile tuturor. Fie că a trecut prin mai multe scandaluri, fie că a jucat în diferite seriale românești, Oana Zăvoranu e doar una, iar asta o știe deja toată lumea.

Ei bine, nu mai este un secret pentru nimeni faptul că, de-a lungul anilor, vedeta a trecut prin mai multe intervenții estetice.

Chiar și așa, nu are de gând să le ierte deloc pe ”divele” care exagerează, mai ales atunci când vine vorba despre operațiile de la nivelul feței. Într-o postare făcută pe contul de Instagram, Oana a răbufnit.

Fără să stea prea mult pe gânduri, dar mai ales, fără pic de jenă, diva sexy le-a numit pe cele care își fac încontinuu intervenții faciale ”mutante trase la indigo”, fiind de părere că tinerețea și naturalețea trebuie întreținute, într-adevăr, însă, fără a te ”bombarda” prea mult.

”Ideea este sa te intretii pentru a-ti pastra ( conserva) naturaletea, tineretea si trasaturile caracteristice, nu a te bombarda de operatii si injectii care sa te transforme intr-un mutant la indigo, asa cum sunt in proportie de 99% toate baragladinele cu aere de ‘dive’ din ziua de azi, care salașluiesc printre noi 🥱”, a scris Oana pe Instagram.

”Frumusețea naturală și osul boieresc nu se cumpără”

Și dacă credeați că s-a oprit aici, nici gând! Nu uitați că una e Oana Zăvoranu, iar atunci când ceva o calcă pe coadă, nu mai vede nimic în fața ochilor. Focoasa brunetă a continuat cu un sfat la adresa ”bombardierelor”, transmițându-le că frumusețea naturală nu se cumpără. Fetelor, băgați la cap!

”Rasa, frumusetea naturala si osul boieresc nu se cumpara…cu asta te nasti….aviz ‘bombardierelor’ de duzina, care sunt pline de taieturi, cicatrici, piei, copci, cusaturi, botox, implanturi si tone de acid hialuronic…😉”, a adăugat ea. scrie infamilie.tv