Soția lui Tudor de la „Fly Project”, dezvăluiri despre infidelitățile artistului! Cântărețul a înșelat-o: „Am stat despărțiți 5, 6 luni”

Soția lui Tudor de la „Fly Project” a vorbit despre cele mai grele momente din viață.

Anamaria Ionescu a recunoscut că artistul a înșelat-o, motiv pentru care au fost despărțiți aproape jumătate de an.

Anamaria și Tudor Ionescu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au trecut prin multe încercări împreună,

chiar și prin certuri și despărțiri, însă au demonstrat de fiecare dată că dragostea lor este mai puternică, cea mai mare dovadă fiind fiica lor, Ilinca.

Deși au fani în toată țara, puțini știu dedesubturile relației lor.

Anamaria Ionescu și-a deschis sufletul în fața admiratorilor și a vorbit despre o perioadă grea din viața ei, aceea în care a fost înșelată de cântăreț.

Tudor de la „Fly Project” i-a fost infidel soției în urmă cu câțiva ani.

„În toți acești 15 ani am trecut prin toate încercările unei relații: și prin certuri și prin despărțiri și am trecut prin această pandemie împreună. (…)

Am stat despărțiți 5, 6 luni. A fost un an destul de greu, anul 2010. Tudor a luat-o pe altă cărare.

A uitat să vină acasă într-o seară și s-a oprit la o altă casă, dar am trecut peste acel episod”, a spus Anamaria Ionescu pentru „Antena Stars”.

Cântărețul și-a înșelat partenera de viață

Soția lui Tudor de la „Fly Project” a mărturisit că anul 2010 a fost unul foarte greu pentru ea, însă a reușit să-l ierte.

Potrivit spuselor ei, cei doi au încheiat acel capitol fără să mai discute vreodată despre el.

„A fost un an greu pentru mine, pentru că încercam să-mi dau seama ce s-a întamplat. Mi-am dat seama că și eu am făcut foarte multe greșeli și am fost

suficient de maturi încât să ne dăm seama că dragostea învinge. Am încheiat capitolul fără discuții, reproșuri”, a continuat ea.

Cel care a încercat să sudeze din nou relația a fost artistul, regretându-și greșeala. Soția lui Tudor a mărturisit că împacarea a avut loc în două reprize.

„În acele 5, 6 luni cât am fost despărțiți, orice loc îmi aducea aminte de el. El a făcut pasul spre împăcare, dar timid. Până la urmă l-am ajutat și eu.

A fost o împăcare în 2 reprize”, a mai spus Anamaria Ionescu. Sursa spynews.ro