Sfatul zilei 14 septembrie. Zodia care este tradata in aceasta zi

Berbec
Părerile sunt întotdeauna împărțite, de aceea trebuie să ai mai multă încredere în tine. Nu te lăsa manipulat și ia propriile decizii. Atât de simplu este. Nu crezi că e cazul să începi să te asculți și pe tine? Hai, curaj! E nevoie de puțin curaj ca să te transformi.

Taur
Nu-ți place să fii certat cu oamenii din jur, motiv pentru care te împaci cu toți cei care ți-au greșit. Ai o inimă de aur, ai grijă să nu fii rănit. Oamenii nu reprezintă mereu un răspuns. Pentru tine așa e, dar nu toate zodiile gândesc asemănător.

Gemeni
Armonie și înțelegere în relația de cuplu. Ai ajuns la un consens cu partenerul de viață, iar acum totul merge ca pe roate. Micile compromisuri pot fi utile uneori. În definitiv, nu despre asta este viața?

Rac
Trebuie să lași mai mult de la tine dacă vrei să ai o relație perfectă. Nu fii încăpățânat, ascultă-ți jumătatea și mai ales stai în preajma oamenilor care te iubesc. Ai tot avut o problemă cu plecările în ultima perioadă. Poate că toamna aceasta înseamnă și așezare.

Leu
Ți-ar prinde bine o vacanță, dar încă nu ai bani suficienți. Strângea cureaua și pune deoparte, în caz contrar toamna asta stai pe terasa casei. Dacă ai! Leii s-au cam întins peste vară, dar nimeni nu judecă. Mai ales că așa sunt leii. Regi peste întreaga lume

Fecioară
Nu pleca prea departe de casă, ai putea primi o vizită neașteptată. Un prieten vechi care este în trecere prin oraș te-ar putea suna să vă vedeți. Nu ezita să răspunzi, nu o să regreți absolut deloc.

Balanță
Vorbești mult și faci prea puține. Este timpul să taci și să nu mai dai tot din casă. Păstrează unele secrete și idei numai pentru tine. De-a lungul timpului ai devenit expert în bârfă. Și nici cu aroganțele nu stai prea bine. E cazul să te schimbi.

Scorpion
Te-ai îndrăgostit iremediabil de un coleg de serviciu, dar îți este teamă să-ți exprimi sentimentele. Dacă nu-ți faci curaj, s-ar putea să afli că are pe cineva.

Săgetător
Măștile sunt făcute pentru a ascunde unele imperfecțiuni. Fii sincer și onest cu tine în primul rând, nu te ascunde în spatele unei atitudine care nu te reprezintă.

Capricorn
Glumele unei prieten îți fac ziua mai frumoasă. Uită de griji și probleme și râzi cu gura până la urechi. Este momentul să fii fericit. Și da, în sfârșit o surpriză totală te poate scoate de pe traiectoria în care ești. O surpriză de zile mari, o surpriză colosală.

Vărsător
Finalul de program de la birou aduce relaxare. Urcă-te în mașină și pleacă departe de agitația orașului. Mergi într-un loc unde te simți în largul tău, poate undeva la țară.

Pești
Nu-ți convine absolut nimic și cauți motiv de ceartă în orice. Vrei ca lumea să facă numai ca tine și pentru asta te cerți, chiar dacă de multe ori nici nu ai dreptate.