Horoscop hawaiian realizat de Mihai Voropchievici. Nativul Gemeni visează la lucruri valoroase

Horoscop hawaiian realizat de astrologul Mihai Voropchievici, de la nativ la nativ

Capricorn – Capra de Mare

Acest nativ este extrem de ambițios și reușește tot ce-și pune în minte având șanse uriașe pentru o carieră de succes.

Vărsător – Castor

Ești mereu în căutarea adevărului și știi cum să împărtășești celor din jur ideile pe care le ai. Extrem de sincer și de duios, îți place să înveți diverse lucruri.

Pești – Doi

Reușești să-ți lași amprenta în această viață datorită deciziilor pe care le iei. Nu lași banii și puterea să intervină în calea visurilor tale.

Berbec – Curciatul

Acești nativi sunt foarte calzi și buni la suflet. Nu se sfiesc să-și exprime sentimentele atunci când este nevoie, în special când vine vorba de iubire.

Taur – Porc mistreț

Integritatea de care dai dovadă, dar și curajul te vor ajuta mereu să răzbești în drumul ales. Ai parte de stabilitate din toate punctele de vedere.

Gemeni – Ali

La origini nobili, acești nativi sunt artiști și inventatori ajungând pe culmile succesului datorită ideilor. Radicali și mereu ocupați au tendința de a-și dori numai obiecte de valoare.

Rac – KA’AONA

Iubirea este ceea ce-i caracterizează pentru că țin enorm de mult la oamenii și lucrurile care-i înconjoară. În a doua parte a vieții încep să pună bani deoparte.

Leu – Ku Mask

Asociat cu persoane mândre, semețe, este un conducător extrem de important. Este nativul care se bucură din plin de toate darurile vieții, fericirea fiind pe primul plan.

Fecioară – Virgina Pele

Pe cât este de critică, pe atât este de creativă și inteligentă această persoană. Are virtuți bine stabilite pe care nu le încalcă, nefiind o persoană ușor de cucerit.

Balanță – Echilibrul

Nativul din zodia aceasta detestă cel mai mult nedreptatea, mai ales când i se întâmplă chiar lui. Fire artistică, iubitoare și empatică cu lumea înconjurătoare.

Scorpion – Scorpion

Ei sunt nativii care trebuie luați în serios atunci când deschid gura pentru că au habar de ceea ce spun. Au abilități psihice, vor să fie mereu ascultați și se impun constant.

Săgetător – Arcașul

Iubesc natura și sportul în aer liber, mereu pe punctul de a-i provoca pe ceilalți. Deținători ai unui IQ ridicat acești nativi fac față tuturor dilemelor și obstacolelor. scrie fanatik.ro