Sfatul zilei 14 octombrie 2020. Zodia care primeste in sfarsit o VESTE BUNA

Berbec

Simți că nu te poți concentra așa cum trebuie și de aceea este bine să nu desfășori activități prea solicitante. Nu este ziua perfectă pentru noi proiecte de afaceri, însă ai încredere în colegii tăi, iar în curând îți vei reveni.

Taur

Dimineața te vei simți pierdut, însă această stare va dispărea de îndată ce ajungi la muncă. Ai câteva probleme financiare, așa că trebuie să te gândești bine dacă vrei să investești banii în ceva.

Gemeni

Ziua ta va decurge bine la locul de muncă, însă evită suprasolicitarea. Problemele din viața de cuplu nu-ți dau pace, dar încearcă să te concentrezi la task-urile pe care le ai de făcut și vei rezolva totul acasă.

Rac

Intri în posesia unei sume mari de bani, fie de la o rudă, fie o primă pentru că te-ai descurcat excelent în noua ta colaborare. Ar fi bine să pui banii deoparte și să-i investești în ceva ce ar fi cu adevărat util pentru tine.

Leu

Evită conflictele cu colegii de la muncă și încearcă să te concentrezi pentru a-ți finaliza proiectele. În plan personal, totul decurge bine, iar persoana iubită ar putea să te surprindă cu o ieșire în oraș.

Fecioară

O problemă din familie nu-ți dă pace și te trezești cu o dispoziție nu foarte bună. Ar fi bine să ai grijă și la sănătate, mai ales în această perioadă a virozelor. Ia-ți liber dacă simți că nu poți face față la locul de muncă.

Balanță

Noua colaborare de la locul de muncă îți va aduce și recompensa cât de curând, care poate fi o promovare, venituri mai mari sau chiar ambele. Chiar dacă vei avea mai mulți bani, încearcă să pui deoparte și să cheltui pentru ceva urgent, cum ar fi reparațiile din casă.

Scorpion

Te vei trezi cu o stare de agitație, dar încearcă să nu-ți descarci nervii pe colegii de la birou. Te vei simți mai bine după-amiaza, atunci când o persoană apropiată îți va da o veste bună.

Săgetător

Ar trebui să-i acorzi persoanei iubite mai multă atenție și chiar să planificați o excursie împreună. Concentrarea nu va fi alături de tine astăzi, așa că e bine să nu iei inițiativa în noile afaceri de la locul de muncă.

Capricorn

Vei pune bazele unui proiect important la locul de muncă, iar ajutorul unor colegi se va dovedi de mare folos. Viața sentimentală nu merge foarte bine, însă trebuie să comunici cu cei apropiați și poate îți vor da un sfat.

Vărsător

Ai muncit foarte mult și ai nevoie de o pauză. Nu mai lucra peste program în perioada următoare pentru că vei ajunge să ai probleme de sănătate. Odihna este cea mai bună variantă acum și te va ajuta să-ți recapeți productivitatea.

Pești

Nu este o zi potrivită pentru cheltuieli mari, mai ales că ai câteva lipsuri în buget, dar se vor rezolva cât de curând. În viața de cuplu totul merge bine, iar o ieșire la cină ar fi utilă pentru amândoi.