Actorul Gheorghe Visu, internat

Actorul Gheorghe Visu a anunțat pe Facebook că este internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș, fără să ofere prea multe informații despre starea lui de sănătate. A precizat că este conectat la oxigen, lăsând astfel de înteles că are coronavirus.

Tot mai multe persoane trec prin infecția cu COVID. Se pare că nici actorul Gheorghe Visu nu a scăpat. Îndrăgitul actor în vârstă de 69 de ani a publicat pe rețeaua de socializare un scurt mesaj prin care anunță că este internat la spital.

Gheorghe Visu, internat la Matei Balș
„Cârlan bătrân atașat la perete… îmbătat de oxigen noaptea ca privighetoarele hoațele 🤣🤣”, a scris acesta pe Facebook.

Sute de utilizatori i-au urat sănătate și și-au pus încrederea că actorul va trece cu bine peste acest episod.

Nu a precizat care este starea lui de sănătate, însă cel mai probabil a fost testat pozitiv cu COVID și are nevoie de îngrijire atentă, el fiind internat la un spital COVID.

Citește și: Încă o vedetă acuzată că a primit bani să spună că are COVID. Virgil Ianțu, reacție fabuloasă!

Carmen Tănase: „Voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”
Carmen Tănase, colega de scenă alături de care a făcut furori în telenovela „Inimă de țigan”, a precizat că actorul se confrunta dinainte cu probleme pulmonare.

“Nu știu ce să vă spun cu certitudine, care este în prezent starea lui Geo. Am citit duminică noapte, târziu, postarea lui de pe Facebook, unde pare că lasă să se înțeleagă că s-a îmbolnăvit de COVID. Pe de altă parte, Geo are ceva probleme pulmonare mai vechi și mă gândesc că i-or da de furcă în perioada asta mai aparte. Îl voi suna în cursul zilei de astăzi, atunci când voi considera că poate vorbi. Voi încerca ca telefonul meu să pice între programul vizitelor medicilor. Și voi refuza să mă gândesc la lucruri neplăcute”, a declarat Carmen Tănase, potrivit dcnews.ro.