Cum se simte acum românca vaccinată anti-Covid. A primit voluntar serul

Silvia Câmpeanu, românca din Marea Britanie care s-a oferit voluntar pentru testarea unui vaccin anti-Covid dezvoltat în insulă a vorbit pentru prima dată după ce a primit serul.

Recent, conaționala noastră stabilită în Anglia a fost aleasă ca voluntar pentru un vaccin anti-Covid dezvoltat de compania Nvovax, la baza gestului său fiind o tragedie fără margini trăită în această perioadă.

Acum, după ce a primit o primă doză din acest tratament, Silvia spune că se simte bine, normal, iar viața ei decurge ca și până în momentul de dinaintea administrării serului.

Românca vaccinată anti-Covid în Marea Britanie explică în ce stare se află

Silvia Câmpeanu a fost aleasă ca voluntar pentru unul dintre vaccinurile anti-COVID dezvoltate de britanici. Tratamentul împotriva coronavirus produs de Novavax este în faza de testare.

Între timp, românca a și primit o primă doză a acestui vaccin. Tânăra spune că după acest gest al său a primit un val de reacții negative.

Aceasta mărturisește că unii au acuzat-o că a primit bani. Cel mai important este însă faptul că se simte bine.

”Mă simt bine, merg, mănânc, dorm. Am absolut toate activitățile pe care le aveam și înainte, atât eu cât și soțul meu pentru că și el este voluntar.

Citeste continuarea